Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amadea42

Brak seksu po 40tce

Polecane posty

Gość amadea42

Hej kobiety, czy uwazacie ze mozna byc szczesliwa bez seksu? Jestem juz 2,5 roku sama i dobrze mi tak calkiem, ale czasem mnie przygniata mysl ze tak naprawde nie moge byc bez tego szczesliwa, nie korzystam z zycia poki jeszcze moge, ale moze sobie wmawiam? Moze to przez to ze telewizja, interenet, wszystko ocieka seksem?

Gość mattoa
nie samym seksem czlowiek zyje 🖐️

Gość amadea42
tak wiem , ja jestem szcesliwa tylko czasem mam nadzieje ze mi sie wydaje tak tylko ze jestem, bo wszyscy w kolo tylko seks i ze bez tego nei da sie zyc

Gość jolka jola pamietasz
a co ja mam powiedziec majac 28 lat ? :( nawet sie w zyciu dobrze nie nabzykalam jeszcze...

Gość gremplina1
mam 47 lat, mąż 49, nie kochalismy się od 3 lat, ja depiluję się i dbam o siebie(fitness itd), mąż z wielkim kałdunem, chciałam naciskałam żeby coś z tym zrobił ale jest za leniwy. W końcu zaczęłam chodzić do masażysty, jest bardzo nastrojowo i intymnie, mam po 4 orgazmy podczas jednego seansu , ja się odwdzięczam reka i ustami....

Gość gość
gremplina1 dziś mam 47 lat, mąż 49, nie kochalismy się od 3 lat, ja depiluję się i dbam o siebie(fitness itd), mąż z wielkim kałdunem, chciałam naciskałam żeby coś z tym zrobił ale jest za leniwy. W końcu zaczęłam chodzić do masażysty, jest bardzo nastrojowo i intymnie, mam po 4 orgazmy podczas jednego seansu , ja się odwdzięczam reka i ustami.... xxx sciema

Gość gość
jestem po 40 i mam go pod dostatkiem :)

Gość gość
gremplina1 dziś Czyli jesteś szmatą, która zdradza. To nie jest powód do chwalenia się!