Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbesztana

obraźliwy mail. WAŻNE!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Północna Nadrenia-Westfalia, wystarczy???? Reszcie nie odpowiem na takie posty bo nie będę się zniżać do waszego poziomu. Szkoda mi palców na pisanie do was...

Gość ohjaja
ooo kurfa komedia :D

Proszę cie planując dziecko nikt nie napisze, że będzie je mieć za niedługo:o Nie potrafisz się wysłowić więc może oszczędź nam następnym razem takich szczegółów.

Kochanie o jakim poziomie piszesz?? Swój pokazałaś wysyłając maila do tego kogoś. Czyli nie dorastasz nam do pięt. Czego się spodziewałaś?? Że on/ona odpisze Ci i będzie się kajać i może jeszcze przyzna Ci racje?? Oj jednak dziecko z Ciebie. Duże dziecko:o

Gość ohjaja
i tak znizylas sie juz do poziomu kraweznika od pierwszego posta :D

Gość Sierżant Maczuga
wpierdzielasz się a potem jesteś zdziwiona.

hahahaha dobre dla prawników. Idź bedą mieli przynajmniej z czego się pośmiać w ten deszczowy dzień

Gość ooooooooooohahahahaha
Na złodzieju czapka gore. Czym się w ogóle przejmujesz jak nie pobierasz opłat za usługi?

Do tego musi mieć podstawy prawne!!!!!!!!!!!!

Gość kwi@t k@ktus@
Ja pierdziele, po cholerę tam pisałaś?! Moja szajbnięta teściowa też uważa,ze wszysto wie i na wszystkim się zna. Kiedyś podeszła do dziewczyny po mszy i powiedziała do niej"wisz co ,za mocno żes sie łumalowała byś mogła tak do kościoła nie przychodzic bo to źle wyglundo" i jeszcze z jakim zapałem opowiada tę historie

Gość ohjaja
autorce tematu polecam wizyte u psychologa. to co zrobila + wszystkie posty w tym temacie swiadcza o baaardzo zanizonym poczuciu wlasnej wartosci, a odreagowuje to atakiem na innych

drągonka - możesz sprecyzować czego dotyczył konkretnie Twój ostatni wpis: "akurat nie chodzi tu o mnie tylko o autora obraźliwych maili! ".

Tylko ja się zastanawiam dlaczego wy tak wszyscy atakujecie mnie czy innych autorów innych tematów!! Umiecie ludzi tylko obrażać a czy ja was obrażam? Nie umiecie kulturalnie odpowiedzieć? Na tym forum chyb a tylko nieliczni umieja. Wyżywacie się na innych, piszecie co myslicie a większość z was w realu by nawet gęby nie otworzyła bo by nie umiała stworzyć kulturalnego zdania, taka jest prawda

Gość kwi@t k@ktus@
Ona jest taka typowa głupia baba ze wsi-ja też mieszkam na wsi-ale w życiu nie odważyłabym sie tak do kogoś uderzyc. Autorko-a ty jak bys zareagowała gdyby ktoś do ciebie podszedł i powiedział np."ale masz okropny nos, taki brzydki i krzywy" lub coś w tym stylu?

Gość ohjaja
oj biedne dziecko :( naprawde, zapisz sie na terapie dla swojego dobra

akurat zgadzam sie z tym co napisalas->Tylko ja się zastanawiam dlaczego wy tak wszyscy atakujecie mnie czy innych autorów innych tematów!!Umiecie ludzi tylko obrażać a czy ja was obrażam?Nie umiecie kulturalnie odpowiedzieć?Na tym forum chyba tylko nieliczni umieja. Wyżywacie się na innych,piszecie co myslicie a większość z was w realu by nawet gęby nie otworzyła bo by nie umiała stworzyć kulturalnego zdania,taka jest prawda

"chodzi o to że ten autor ma kasy jak lodu i jak będzie chciał to da w łapę i zrobi ze mnie co sobie tylko zamarzy". Gdyby tak było, to wszyscy bez kasy siedzieliby w pierdlu. Jeśli coś masz "za pazurami", to nie dziwię się, że obawiasz się tego gościa. Jeśli zaś malujesz sobie dla przyjemności koleżanki, to wybacz, ale wg. jakiej podstawy prawnej miałby Cię ktokolwiek za to skarżyć. Pomyśl trochę, to nie boli.