Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbesztana

obraźliwy mail. WAŻNE!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ooooooooooohahahahaha
A poza tym skąd wiesz że autor ma kasy jak lodu? Czyżby tyle zarobił na swojej "fatalnej" pracy którą umniejszyłaś w swoim e-mailu skierowanym do niego?

No ok, już wszystko wiem, nie chcę o tym pisać ale wy dalej swoje. Mało wam obrażania ludzi??? To załóżcie sobie temat gdzie będziecie się obrażać nawzajem a na normalnym forum sobie odpuście. Jak was wkurza to co piszę to napiszcie to kulturalnie a nie zrównajcie normalnych ludzi, chcących porozmawiać z ziemia!

Gość werewrw
"drągonka No ok, już wszystko wiem, nie chcę o tym pisać ale wy dalej swoje. Mało wam obrażania ludzi??? To załóżcie sobie temat gdzie będziecie się obrażać nawzajem a na normalnym forum sobie odpuście. Jak was wkurza to co piszę to napiszcie to kulturalnie a nie zrównajcie normalnych ludzi, chcących porozmawiać z ziemia! " kobieto o czym ty piszesz? sama zwyzywałas nie wiadomo za co niewinnego człowieka tylko dlatego ze masz zjeb*** gust i masz pretensje ze teraz o tobie się ktos zle wypowiada? chyba chora jetses i niedorozwinięta:)

Gdzie ja Cię wyzywam? Napisałam że myślenie nie boli, więc lepiej się zastanów, bo to mądre słowa. Od nikogo Cię nie wyzywam, więc spokojnie.

Gość kwi@t k@ktus@
podaj nam jakis link abysmy mogli ocenic prace tego gościa - może masz racje,amy niepotrzebnie sie wyzywamy jednak wg mnie nie powinnas mu pisać maili

Po pierwsze nie zwyzywałam tego gościa tylko dałam kilka dobrych rad. Chyba jest różnica, a po drugie nie piszę że wszyscy są złośliwi tylko większość. Ci kt,orzy piszą normalnie to nie mają się co obrażać bo rozumieją.

Gość kwi@t k@ktus@
a próbowałaś zrozumieć dlaczego on tak zareagował?

hahahahahaha Przepraszam, ale foty są nieziemskie. Jeśli facet ma popyt na to, to tylko mu pogratulować :D Możliwe robi makijaże na Halloween, czy do Cyrku. ma facet takie prawo. Jak ma klientki, to super, tylko pozazdrościć że biznes się kręci :D

Gość werewrw
mi sie te fiolety nawet podobaja. poza tym widze ze oko jest zrobione bardzo dokładnie. nawet jelsi mi sie kolor niebieski nie podoba, ale to jak jets wykonane jest super. dokładnie. fajnie kolory się nakładaja i przebijaja przez siebie i tak na zmiane układaja i uwazam ze oki. bardzo dokładnie i profesjonalnie i tyle.

swojskie, baaardzo swojskie klimaty, ale... jest na to popyt. są laski, którym się to podoba, nic na to nie poradzisz, tak jak na ludzką głupotę.

Gość jdjsllojnbhhh
widać że są to makijaże dyskotekowe, tzn nie na codzień kolory nie są złe, a że panie nie są urodziwe to im nawet makijaż nie pomoże. Poza tym mało kto dobrze wygląda jak mu się z tak bliska zdjęcia robi. Co do wykonania jak dla mnie całkiem ok.

Gość jdjsllojnbhhh
aha gdyby wywalić te sztuczne rzęsy efekt byłby lepszy

Gość kwi@t k@ktus@
napiszę tak: makijaż jest wykonany dokładnie z duża starannością gdyby nie kolory to byłby ok jednak może tak klientka sobie życzyła, może szła tak na sylwka , na szalkona imprezke i tak chciała daj więcej fot bo ta jedna to mało aby porównac

Gość dacascda
mam nadzieje , że ci sie dobierze do dupy, ja bym na pewno cie zgłosiła na policję. nie cierpie takich głupich szmat co to wtykają nosa tam gdzie nie trzeba. na pewno cie pozwie wścibska suko

Gość kwi@t k@ktus@
może on specjalizuje sie w makijazu karnawałowym i sylwestrowym podaj jego strone bo mało tych fot

Gość przecież na bank nie chodzi
o tę osobę,myślę,że wkleiła pierwszy lepszy link, by się wybielić, że to ona ma rację, a teraz zaczyna sama się plątać w zeznaniach :P

czy wy naprawdę myśleliście że ja podam prawdziwy link??? wyszukałam w googlach pierwsze lepsze ogłoszenie i dodałam. Jak ja siedze w okolicach Dortmundu to po co bym miała wstawiać linki z Tarnowa???