Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbesztana

obraźliwy mail. WAŻNE!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość werewrw
ale pisałas ze to facet a tu podajesz linki z adresem babki.

Gość alezzzzzzzzzzzzzzzz
napisalas:D

Gość ohjaja
makijaze oblesne, jezeli ktos tutaj pisze, ze technicznie jest ok, to chyba ma problemy ze wzrokiem tudzież jakimkolwiek poczuciem estetyki. jedne z gorszych makijazy jakie widzialam w zyciu (technicznie). odcienie niedobrane, zero jakiegokolwiek cienowania, ladnego przejscia kolorow. ot takie place brokatowych cieni. do tego te krzywo niedomalowane usta w kacikach. masakra teraz autorko moge na slowo uwierzyc, ze robisz lepsze makijaze, bo nawet na ulicach rzadko sie taka tandete widuje. :P

ja poprostu maluję naturalnie. A te zdjęcia wybrałam bo to moje całkowite przeciwieństwo. Innym się podoba, mi nie i tyle. Komuś innemu naturalne makijeże się nie podobają i to jest ok. Co wtym złego???

Gość werewrw
ale nie jest powodem zeby obrazac osobe ktora wykonuje takie makijaze i tyle. koniec kropka.

a czy ja obrażam tą osobę??? Chcieliście linki to macie a nie było napisene że chcecie widzieć jakie makijaże robi ta osoba. Nie obraziłam nikogo bo ja nie oceniałam tych makijaży. To wy ocenialiście.

Gość jdjsllojnbhhh
tym bardziej, że ta osoba posiada wykształcenie w tym kierunku a ty nie. Makijaż dzienny jest innym typem makijażu niż wieczorowy/balowy/dyskotekowy

Gość ohjaja
aha, czyli to nie jest link do osoby, do ktorej pisalas. wiesz, to, ze malujesz delikatnie, nie znaczy, ze tak musi malowac sie kazdy. jest make up i make up 'no- make up'. pewnie pojecia tez nie masz o czyms takim jak makijaz artystyczny. nie chodzi o to, by bylo delikatnie. jesli jest takie widzi mi sie, moze byc mocno, a nawet bardzo mocno. chodzi o to, zeby makijaz technicznie byl dobry. :) moze pokaz zdjecia swoich makijazy i daj wlasciwego linka do tamtej osoby, to sobie porownamy zazdrosna buraczko. :)

Gość werewrw
"drągonka a czy ja obrażam tą osobę??? Chcieliście linki to macie a nie było napisene że chcecie widzieć jakie makijaże robi ta osoba. Nie obraziłam nikogo bo ja nie oceniałam tych makijaży. To wy ocenialiście. " zbesztana Napisałam też że ja się nigdzie nie uczyłam makijażu a robię go lepiej i mam dużo znajomych klientek na malowanie. nie no wcale.... KRETYNKO WCALE ICH NIE OCENIAŁAS. GŁUPIA JESTE S BABA I TYLE. GŁUPIA KRETYKA I JAK JESTES TAK MOCNA OT POKAZ SWOJE BAZGROŁY.

Akurat mam pojęcie co to jest makijaż artystyczny bo miałam staż w teatrze i wiem. A więcej zdjęć nie pokażę, nie będziecie oceniać.

A skąd wiesz od kogo robię go lepiej jak nie widziałaś żadnych zdjęć ani moich ani jego. A poza tym nauczyć się makijażu w szkole a samemu to jest różnica.

Gość werewrw
Ja wiem ze makijaz to nie bazgroły ale mowie pokaz swoje bazgroły, bo makijażem ine wiem czy mogę je nazwac. Wiec mnie dziecko nie poprawiaj bo wiem co pisze:)

ejjjj ludzie... macie się o co kłócić.... Widać że dziewczyna ma dosyć waszych wypowiedzi a wy ją męczycie. Popatrzcie lepiej na inne, ciekawsze tematy, bo tu nic ciekawego nie ma...

Gość ohjaja
zbesztana Napisałam też że ja się nigdzie nie uczyłam makijażu a robię go lepiej i mam dużo znajomych klientek na malowanie. drągonka Akurat mam pojęcie co to jest makijaż artystyczny bo miałam staż w teatrze i wiem. A więcej zdjęć nie pokażę, nie będziecie oceniać. kolezanka musi miec naprawde zrabana psyche :D to mialas ten staz w teatrze, czy jednak nigdzie sie nie uczylas i tylko bawilas sie w mazianie swoich psiapsiółek? :D

Gość jdjsllojnbhhh
oczywiście, że jest różnicą nauczyć się samemu a w szkole, ale krytykowanie kogoś kto ma papiery na to, że umie to robić to jakieś nieporozumienie. No i jeszcze dawanie dobrych rad, bez komentarza

Gość
dobra te makijaze z ta modelka to naprawde porazka a co chcialas osiagnac piszac im o tym?

a czy ja powiedziałm że miałm staż w teatrze przy makijażu??? To czego ode mnie chcesz?? Mam dosyc waszych głupot. Wchodzę na bardziej kulturalne forum. Piszczie sobie co chcecie. Mam ważniejsze zajęcia niz podnoszenie sobie ciśnienia przez wasze wypowiedzi... Żegnam!!!!!!!!!!

Gość jesli już się czepiamy
tej osoby, której linki wysąłłaś, to czemu nie wysłałaś llinku makijazu dziennego wykonanego na tej samej dziewczynie co makijaż dyskotekowy czy sylwestrowy? makijaz dzienny jest bardzo ładny, a inne mocniejsze makijaże pewnie dostsowała do potrzeb klientek.

Gość ohjaja
oj dziewczynko, urazilismy cie, tym, ze niedostalas pochwal za swoje totalnie kretynskie postepowanie i zaczelas klamac i mieszac sie w zeznaniach. na przyszlosc nie przelewaj swoich zali na inne osoby, tylko zacznij sama dzialac a nie wpieprzasz sie w cudze sprawy i dajesz swoje 'dobre rady' profesjonalistom :P narazie nie widzielismy ani tych niby beznadziejnych makijazy tamtej osoby, ani twoich 'arcydziel' wiec twoje przechwalki to tylko puste slowa :P

Gość werewrw
o ciazy pisała i nie pisała o makijazu teatralnym pisała i nie pisała nie no nie moge hahahhahahhahahhahaha umieram ze smiechu jaka psyche jest ta autorka:D:D:D:D:D:D

Gość ohjaja
jesli już się czepiamy to nie sa nawet zdjecia osoby, do ktorej ona napisala tego maila. wiesniara probuje sie wybielic wiec wkleila linki do jakichs maszkarm di czego zreszta sama sie pozniej przyznala :P

ktos zadal ci pytanie-co chcialas oiagnac tym,ze napisalas do autora fot ze swoimi makijarzami? po co pisalas? jestes lepsza? chcesz poprawiac kogos?o co ci chodzi?

ona chciala uslyszec od nas,ze to ona jest ok,a ta druga osoba beznadziejna. pzrestarsyzla sie,ze dostala pogrozki,czy cos w tym rodzaju. sra po gaciach.

Witam wszystkich i dziękuję za info na temat tej dyskusji. Nazywam się Małgorzata Biel jestem tą "sławną" makijażystką . Tak mam doświadczenie paroletnie w wykonywaniu makijaży zarówno ślubnych , dziennych jak i artystycznych. Parę z tych wystawionych zdjąć jest z mojej pracy dyplomowej. Mam wykształcenie kosmetyczne i plastyczne więc stąd takie wariacje na zdjęciach. To oczywiście kwestia gustu , ale nie po to dałam ogłoszenie , żeby wysłuchiwać czegoś w rodzaju : cytat "szczerze?? To jeszcze dużo ci brakuje do profesjonalistki. Na tych zdjęciach za dużo tapety i źle rozkładasz cienie na powiece. Co z tego że jesteś technikiem, pewnie po szkole jak nie wszyscy po jakiejś tam szkole są profesjonalistami w swoim zawodzie. Polecam ci kanał MichellePhan na youTube. Dużo się od niej nauczysz. Ja się nigdzie nie uczyłam makijażu, a o wiele ładniej maluję i mam już dużo klientek bez ogłaszania się:) Pozdrawiam" i od tego się zaczęło ....... co było dalej sami wiecie. Nie pozwolę sobie na takie traktowanie bo jestem już za długo w tym fachu i znam swoje możliwości . Stać mnie na prawnika i pociągnę do odpowiedzialności tą osobę. To tyle na koniec tej dyskusji. Pozdrawiam wszystkich

Gość belle de jour28
drągonka ejjjj ludzie... macie się o co kłócić.... Widać że dziewczyna ma dosyć waszych wypowiedzi a wy ją męczycie. Popatrzcie lepiej na inne, ciekawsze tematy, bo tu nic ciekawego nie ma... zapomnialas zmienic nicka?? Nie pogrązaj się już:o