Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzejniczkowa21.

dukan od jutra - co brać do pracy na obiad?

Polecane posty

Gość grzejniczkowa21.

zaczynam jutro odchudzanie bo dzisiaj czytałam o Dukanie i chyba wytrwam. Mam tylko pytanie - co mogłabym brać na obiad do pracy? nie jestem za dobrą kucharką i nie mam za wiele czasu na przygotowania. Co Wy jadłyście?

wcale nie trzeba byc wytrwałym:) oprócz oczywistych serków możesz brać upieczone mięsko o ile w pracy masz mozliwośc rzsiądniecia sie na obiad. ja tak będe robić

Gość grzejniczkowa21.
mam nadzieję, że ta dieta w końcu mi wyjdzie;) już tyle próbowałam i na każdej byłam strasznie głodna mam do zrzucenia 10kg a Ty?

ja jakieś 5 i już zrzuciłam 3. ale myśle ze chyba dłużej pociągne na dukanie nie ma szans byc głodnym. mozesz jeśc ile chcesz byle dozwolone rzeczy. na mnie akurat działa tak ze mam zerowy apetyt

Gość grzejniczkowa21.
ja ważę 60 kg przy 160cm wzrostu..masakra jakaś muszę poszukac jakiś dukanowych przepisów i od jutra będę walczyć:) Powodzenia:)

Gość grzejniczkowa21.
też widziałam tę stronę, jest fajna u mnie problem polega na tym, że jestem strasznie wybredna i dużo rzeczy mi nie smakuje ale spróbuję

Gość grzejniczkowa21.
je się robi w opiekaczu nie? ja takiego nie mam można je w czymś innym zrobić?

Gość nie tylko ty.
probowalam na papierze to sie przykleilo:O dziewczyny mowily ze nawet w mikrofali mozna ;) ale chyba w opiekaczu najlepiej i najlatwiej a opiekacz to za 30 zl mysle ze smialo mozesz kupic