Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewella102

AGRESYWNY MAZ

Polecane posty

Gość ewella102

jest jakieś rozwiązanie????

Gość ewella102
tylko błagam nie piszcie o rozstaniu mamy dwójkę dzieciaków kochanych a on szaleje,ostatnio jak wpadł z szał popchał dziecko nogą i upadło a potem rzucał butami w mój samochód. Mąż twierdzi że to ja go wkurzam a ma b.stresująca pracę, co go oczywiście nie tłumaczy byle powód wyprowadza go z rówowagi on też mnie wkurza to normalne ale ja talerzami nie walę...

Gość movvom
Skoro nie przeszkadza ci, że mąż kopie dziecko, to o czym tu rozmawiać?:O Tylko dzieci szkoda:(

Gość za starania daje Ci
1/10 :classic_cool:

Gość jghg
popchał dziecko noga jak by moj tak zrobil to bym skur..syna za drzwi z reklamowką wyrzuciła i jeszce po łebie dała

Gość Eleeene
moze do psychiatry do wyslij ? Dostanie cos na uspokojenie i moze ciut sie wyciszy?

Gość ewella102
do jgh, ja też tak chciałam ale jesli to się powtórzy,skorzystam z twojej rady, ja bez słowa wzięłam dziecko i zabrałam do mojego taty. Kazałam nu się na kurs jogi zapisać lub inne techniki relaksacyjne. Mąz był również agresywny do mnie dwa razy rzucał się z łapami byliśmy na poradni małzeńskiej psycholog rozmowy, jednak wraca to, jestem rozbita.

Gość aaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbccccccc
jesli kochasz swoje dzieci zostawa tego faceta, a jak on kiedys popchnie dziecko ze zostanie kaleka albo zabije zastanow sie kobito co robisz?!!!!! Niemys o sbie tylko o dzieciach!!!!!! Ja bym nigdy niepozwolila zeby ktokolwiek roszyl moje dziecko , zabila bym.

Gość ewella102
tak mówicie o ojcu moich dzieci, które kochamy oboje nad zycie rozstanie to najprostsza droga ....chciałabym zeby dzieci miały ojca spokojnego tate a nie furiata

Gość tez kiedys moj facet mial taka
czyzby byl policjantem??

Gość hhhtttttr
dzieciach które kochamy oboje nad ycie no o n to kochaj bardzo-tak ze je popycha noga !!! cóz za dowod milosci

Gość Eleeene
ja z tym psychiatra to na powaznie mowilam. Psycholog tez sie klania. Zostaw go na dluzszy czas samego, jesli mozesz. Niech pouklada sobie w glowie.Stanowczo zazycz sobie wizyty w Poradni Zdrowia Psychicznego. Na decyzje o rozwodzie zostaw sobie czas, skoro ta opcja ,poki co ne wchodzi w rachube.

Gość dewj09ew
jak chcesz spokojnego, to trzeba bylo sobie takiego wziac, ty jednak wolalas kozaka, to masz. historia powtarzajaca sie od wielu pokolen. ale przynajmniej sie nie nudzisz... bo facet ci dostarcza emocji:)