Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andzia16

nieustanny placz i brak snu w dzien u 2 miesiecznego dziecka

Polecane posty

Czesc moja juz 10 tygodniowa corka od 2,5 tygodia nie ustannie placze w dzien. Zazwyczaj robi sie nerwowa juz ok 12 i placze a wlasciwie krzyczy, zanosi sie placzem, krztusi i kaszle. czasami nie spi wogole za dnia (zasypia na 5-15min i budzi sie z krzykiem)i nie da sie jej w zaden sposob uspokoic. nawet nie chce piersi a jak wezmie to ciaga i dalej sie denerwuje i placze. Czesto zasypia z wyczerpania ok 21 i o dziwo spi cala noc co juz wczesniej robila. Budzi sie zazwyczaj ok 6 rano. To wszystko zaczelo sie po szczepieniach ktore miala w 8 tygodniu, wczesniej spala trzy razy za dnia po 2-3 godziny i pomiedzy snem nie plakala i byla zainteresowana zabawkami. czy ktos moze cos poradzi, lekarz przepisal preparat na refluks, ktory nie jestem wstanie stwierdzic czy dziala ale juz nie ulewa (zazwyczaj tylko troszeke ulewala nie po kazdym posilku) nie mam juz sil na jej nieustanny krzyk.

Gość hoop hop
odp Ci w tym temacie. nie zakładaj wiecej postow bo cie zjedza

Gość tez przerz to przechodzilam
o moga byc kolki. sprobuj kropelek na kolki lub lagodnych srodkow uspokajajacych. Poza tym nos na rekach, masuj brzuszek i przytulaj. Zycze ci duzo cierpliwosci. pociesz sie ze kolo 4 miesiaca powinno przejsc.

Gość zamknij ja w ciemnej
komorce....:)powinna sie uspokoic

szczepionki to syf moje dziecko po szczepieniach wybudza się ze snu co godzinę z krzykiem wcześniej spała normalnie budziła się tylko na mleczko i spała smacznie dalej, po szczepionce 6 w 1 HEXACIMA zaczęły się cyrki z zaburzeniami snu, płacz nieustanny, ciagłe noszenie i kołysanie, 3 godzinne usypianie,, nadpobudliwość, drażliwość i objawy podobne do autyzmu aczkolwiek podawanie magnezu B6 i witaminy D w ciągu kilku miesięcy poskutkowało wyłączeniem cech autystycznych natomiast zaburzenia rytmu snu i czuwania trwały aż 10 miesięcy nie zamierzam juz nigdy szczepic szczepienia prawie zmarnowały mi moje dziecko NIGDY WIĘCEJ TEGO SYFU JAKIM SĄ SZCZEPIONKI