Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiotkaaa ze mnie

nie pomogłam

Polecane posty

Gość idiotkaaa ze mnie

ostatnio w nocy wracałam z imprezy i zauważyłam że jakiś koleś krzyczy do dziewczyny i zaczął ją bić byłam przestraszona ale podeszłam i powiedziałam żeby przestał bo dzwonie po policje on mnie uderzył i tak się przestraszyłam że nie mogłam się ruszyć potem przyjechało pogotowie i policja i ta dziewczyna jest w szpitalu połamał jej nos szczękę , rękę , żebra i w ogóle a ja jej nie miałam siły pomóc nie mogę sobie tego wybaczyć a teraz w ogóle ktoś do mnie wydzwania i nie wiem kto policja nie wie kto to był a ja już mam paranoje

Gość idiotakaaa ze mnie
jezu poradźcie coś bo ja nie mogę mam takie wyrzuty sumienia

Gość noiccoooooooo
co mozna Ci poradzic ? co moglas zrobic sama ? jedynie zadzwonic po policje...

Gość podeszłas a to juz duzo
!!!

Gość Kristopulos Mandakulos
Zgłoś na policję oficjalnie doniesienie o nękanie. Podaj swój numer telefonu i kiedy dzowniono. Ustalą kto.

Gość idiotkaaa ze mnie
tylko że ja nie wiem czy to tamten chłopak ja mam takie paranoje już chyba ciągle mi się wydają różne rzeczy i jak pójdę na policję a to będzie ktoś znajomy bo sobie jaja robił to wezmą mnie za wariatkę

I właśnie dlatego nie powinno się z imprez wracać po nocy samemu.... Ale skoro byłas sama, to nic nie mogłaś zrobić. A co do telefonów, to ja bym poszła i tak na policję. On czy nie, masz prawo to zgłosić. Inna sprawa, czy coś z tym zrobią, bo wiadomo, jak pracuje nasza policja... :o

hej bylas bardzo dzielna, zrobilas wszystko co moglas, powiem ci ze nie kazda dziewczyna na twoim miejscu tak by sie zachowala, trzeba miec odwage, ryzykowalas wlasne zdrowie a nawet zycie!!! takze nie obwiniaj sie juz, bo zrobilas wszytsko tak jak nalzey a na polcje nie boj sie isc , mnie keidys nekal telefonami byly chlopak, i tez mi sie wydawalo to glupie ale poszlam na policje i o dziwo potraktowali to powaznie. wez jakas kolezanke, przyjacviolke, dla wsparcia, powodzenia

Gość idiotkaaa ze mnie
no ale mi się nic nie stało tylko jej

Gość idiotkaaa ze mnie
dlatego nie mówię to on nie wiem i tyle