Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczona mama

Chce zostawic dziecko na 10 dni zeby odpoczac

Polecane posty

Gość zmeczona mama

Mam mozliwosc wyjazdu na 10 dni za granice zeby odpoczac i bardzo bym chciala skorzystac z tego. Mam corke w wieku 6 miesiecy, po macierzysnkim od razu wrocilam do pracy i wciaz jestem umeczona, a myslalam ze bedzie lepiej. Nieprzespane nocki, w pracy musze byc przytomna, moje dziecko jest raczej z tych bardzo marudnych i niezle daje popalic. Mam mozliwosc wziecia urlopu i wtedy mala jak zawsze zostalaby z opiekunka a po procy zajmowalby sie nia maz. Czuje sie juz na krawedzi obledu i depresji, mam wszystkiego dosc i jedyne o czym marze to wlasnie kilka dni spokoju. I teraz mam pytanie czy wy jako mamy skorzystalybyscie z takiej mozliwosci?

Gość belle de jour28
oczywiście. Ale zaraz pewnie Cie tu zgromią, że jesteś wyrodna matka

Gość grtgtr
szczęśliwa matka to szczęśliwe dziecko. jeśli ten wyjazd cię uszczęśliwi i pozwoli odpocząć i na nowo zacząć cieszyć się macierzyństwem i ogólnie mówiąc życiem - jedź.

Gość madziaaaaaaaaaaa
no ja bym skorzystała, jak najbardziej Ci się należy.

Gość łłó matko
nie zgonia, aczkolwiek,ja nie wyobrazam sobie czegos takiego. rob tak,zebysi ty i dziecko bylo szczesliwe.

Gość Jezuuuuuuuuuuuu dziewczynoooo
i ty sie jeszcze zastanawiasz i pytasz?!?!?! A wiej sobie !!!Ja nie miałam takiej możliwości bo nie miałam z dzieckiem co zrobić mąż niestety pracował a babcie daleeeko ! Jedz i zobaczysz sama jaki fajny dystans złapiesz ...teraz póki własnie dziecko malutkie i mało kuma ! Ja miałam depresje poporodową i pomagała mi koleżanka ale o wyjeżdzie nie było mowy 🖐️ powodzenia i nie p-rzejmuj sie wiedzmami ,które sie tu zaraz na miotłach zlecą i będą krakać ...🌻

Gość zmeczona mama
wlasnie czuje ze bardzo tego potrzebuje. Corka jest strasznie absorbujaca. Ja wracam z pracy i w zasadzie zaczynam kolejna prace czyli opieke nad nia, maz mi duzo pomaga. Jednak czuje ze coraz mi trudniej, powroty do domu mnie wcale nie ciesza i najchetniej siedzialabym w pracy jak najdluzej. Pomysl z wyjazdem byl mojego meza, ktory stwierdzil ze powinnam odpoczac. Najpierw mialo byc tak, ze pojedziemy we dwojke a corka z tesciami zostanie jednak w firmie meza wyszly jakies problemy i nie moze w najblizszym czasie jechac

Gość qwer
jeśli masz taką możliwość, mąż się zgadza, dziecko będzie pod opieką swojej niani to jedź :)

Gość kijevna
natychmiastowo! - jedź i baw się dobrze, należy Ci się:)

Gość dcxsss
jak masz taka mozliwosc jak najabrzadziej skorzystaj, pomin ro ze zaraz bedzie lawina z tekstami twojej wyrodnosci i znieczulicy, nie dbaj o to, jak masz szanse to korzystaj, tak szczerze posze

Gość delicja***
jestem jak najbardziej "za"

Gość zmeczona mama
jak nie wytrzymam to wroce. Pomysl byl na 10 dni bo z mezem mielismy na tyle jechac, ale same to by mi spokojie tydzien starczyl. To akurat ile wytrzymam to sie okaze

Gość sodomcia
jedz, przeciez samej jej nie zostawiasz, tylko z ojcem i zaufana opikunka

Nie zastanawiaj się tylko jedź. Dziecko zostanie z nianią, a i tatuś nie da jej krzywdy zrobić :) Gratuluję męża.

Gość wytrzymasz :-)
ja z checia wyjechalam na tydzien a pozniej na 10 dni, z tym ze z synem zostal maz. O wiele lepiej sie czulam po powrocie, zregenerowana i wyspana :)