Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dff541654

dużo dziś zjadłam?

Polecane posty

Gość dff541654

7 :00 - kefir 0% tłuszczu z otrębami 10:00 batonik musli 13:00 jabłko 15:00 kromka chleba razowego z pomidorem, trochę sera białego z cebulą i jajko na miękko 19:00 2 wafle ryżowe z otrębami i dżemem truskawkowym 2 kawki i z 7 herbat zieloną i czerwoną

Gość niezalogowana furgonetka
Żartujesz?? rzecie ziwesz ze nie, to po cholre pytasz..

Gość niezalogowana furgonetka
najlpeij nie jedz nic, i zyj miłoscią do bliźnich

Gość dff541654
ale czuję się naprawdę syta! jem podbne zestawienie produktów, od poniedziałku do piątku, w weekend jem podobnie, ale normalny obiad :) i jestem z siebie dumna, bo prawie 2 tygodnie nie jadłam nic słodkiego! typowego batonika, ciastek itp :)))

Gość dff541654
ja tylko pytam

Gość piotr żyromaki
nie, Ty po prostu jesteś glupia jak but. Oczekiwalas, ze ludzie napiszą 'ale malo! wow, duzo schudniesz!'

Gość nsuuuuyyyy
mam dość tych tematów. codziennie to samo! i z każdego postu wynika, że osoba zjadła niewiele. chcecie się lepiej poczuć? pochwalić? co za durnota :O

Gość dff541654
licz się, ze słowami, bo głupia na pewno nie jestem!

Gość wsdferewrw
za duzoo

Gość Eliza89000
15:00 kromka chleba razowego z pomidorem, trochę sera białego z cebulą i jajko na miękko żartujesz??? ja na obiad miałam dziś krakersa plus soczek

Gość wsdferewrw
ja dzis zjadlam polowe tego co ty. zresz jak swinia.

Gość współczuję że musisz się
tak głodzić. Ja na szczęście mogę jeść wszystko w dowolnych ilościach, a i tak nie tyję :)

"i jestem z siebie dumna, bo prawie 2 tygodnie nie jadłam nic słodkiego! typowego batonika, ciastek itp" a batonik musli??????

Gość Eliza89000
no właśnie... Jajko i dżem absolutnie bym odrzuciła. Za dużo

Gość dff541654
ale on jest zbożowy, dostarcza witamin, zapycha, ma błonnik, a nie jak np czekola puste kalorię. To tak samo jakbym zjadła musli z mlekiem, co jest bardzo pożywne

batonik musli to nic innego jak maaaaasaaaaa cukru... poczytaj sobie sklad i sama sie przekonasz. nie ma sie co oszukiwac.... co innego musli (bez dodatku cukru!) a co innego batonik!!

Gość dff541654
ale cukier jest też potrzebny i skądś go muszę czerpać. i na pewno to jest lepsze, niż czekolda, białe pieczywo, ciastka itp Taki batonik ma tylko 107 kalorii, przy czym musli z mlekiem niskoprocentowym dużo ponad 200 i również jest słodkie :)

Gość Stellllaaa
pewnie jestes gruba, ze musisz sie odchudzac. współczuje

Gość dff541654
Nie jestem gruba, noszę rozmiar typowe 36 :) mierzę 170 cm :)

moja droga... powiem tak... mam wrazenie ze sie odchudzasz, bo jesli nie to nie wiem skad pytanie czy to co zjadlas jest znaczna ilosci czy nie. Skoro sie odchudzasz, nie powinnas spozywac dodatkowego cukru... wystarczajaca jego ilosc dostarczylas sobie w jablku i pomidorze.... a tu jeszcze batonik i dzem!!! musli z mlekiem jest slodkie jesli dodano do musli cukier!!! a to sie sprawdza przy zakupie

Gość ewaaakaaaa
wspołczuje ci takiego zycia, bo dla mnie to wegetacja. Jedzenie pysznych potraw to wielka przyjemnosc i nie wyobrazam sobie bym miala zapychac sie trocinami i jeszcze chwalic sie tym na forum. Ja dzis na sniadanie zjadlam kulki czekoladowe z mlekiem, jogurt, banana, na obiad 4 gołabki z sosem pomidorowym(wyszly mi rewelacyjne, mniam), na kolacje solidną sałatke grecką z frytkami. Duzo czy mało?:D I ja tez nosze rozmiar 34/36...

Ej nie jedz już nic !!!!!! zwariowałaś tak dużo .....

eweka... nie no bez jaj, jak ktos jest na diecie to nie moze pochlaniac niektorych rzeczy no i juz taka dola... smaczne nie smaczne trzeba sie trzymac diety... ale jak juz ja mam to sobie nie dorabiam teorii o zdrowotnosci cukru!

Gość Sierżant Maczuga
co to jest ? czy ty masz czym srać ???

Gość Stellllaaa
tak jasne rozm 36 tak sobie wmawiaj. jabys byla szczupla to bys jadła normalnie i nie pytała głupio na forum czy malo czy duzo widocznie musisz się odchudzac:O

Gość dff541654
Taka prawda jest noszę rozmiar 36, czasami 38. Po prostu ostatnio z 3 kg mi przybyło i chciałabym to zrzucić, ale we wszystkie ubrania się mieszczę swoje. A mi takie jedzenie wystarcza, jest zdrowe, a nie mam czasu na gotowanie obiadów.

to NIE jest zdrowe!!! proponuje spotkanie z dietetyczka... jak zobaczy ten schemacik to padnie na zawal!

Gość współczuję że musisz się
od kiedy to głodzenie się jest zdrowe :o

Gość dff541654
a co najlepsze sama studiuję żywienie człowieka;p