Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrodydscjs

Dieta, dzień drugi.

Polecane posty

Gość wrodydscjs

Nie jest źle, nawet jest OK :)

Gość wsdferewrw
hej. ja jestem na diecie od 2 listopada. schudlam prawie 5kg neistety przed wczoraj zjadlam 3 ciacha czekoladwe. ale poza tym sie trzymam. ile wazysz? ile masz wzrostu? jaka masz diete?:)

Gość wrodydscjs
ok 65 kg 165 wzrostu dieta 1300 kcal, rzecz jasna wszystko co niezdrowe zostało wyeliminowane. no 5 kg to duzo, chyba az za duzo , a co stosujesz?

Gość wsdferewrw
no tak 4.5 po prawdzie:) ja mam 160 cm i wazylam 61 a teraz 56,5. ja jem np przykladowo dzis: sniadanie 50 gram pieczywa+ wedlina i ogorek II sniadanie podobnie (bez masla ani margaryny) obiad: dzis salatke cesarska na bazie jogurtu ale np wczoraj 70 g chudego miesa pieczonego, surowka i 30 gram ryzu kolacja: serek wiejski albo jablko i jogurt :)

Gość wsdferewrw
zero tluszczu, zero alkoholu, wsyztsko chude.

Gość wrodydscjs
masz to od dietetyka? no i czy cwiczysz cos?

Gość wsdferewrw
mam od dietetyka. cwiczylam na poczatku miesiaca teraz w tym tyg ostatnio nie bardzo niestety.

Gość wrodydscjs
no, wlasnie od razu mozna zauwazyc :) ale to super :) ja tez bylam u dietetyka ale po 2 tyg zrezygnowalam (a szkoda bo 3 kg juz polecialo) ze wzgledu na kase, ale mam jadlospisy wiec teraz sama siebie prowadze. no i staram sie cwiczyc, tj, codziennie ok 30 min i 10km na rowerze oprocz sb i ndz.

Gość wsdferewrw
ale ja bylam raz i wiecej nie. tez mi szkoda kasy. wiem ze po 3 tyg. mam sobie zmiejszyc proporcje jedzenia i tyle. i dziala:) jak masz rozpiske od dietetyka to jzu super i korzystaj z tego.

Gość wrodydscjs
tzn mam jadlospisy ale czasem cos zamienie, nie jakas diametralna zmiana ale czasem...no, szkoda gadac, tyle kasy...chociaz sama bylam zszkowana tymi 3 kg w 2 tyg i to bez cwiczen. teraz dolozylam cwiczenia, rower 5 razy w tyg i mam nadzieje ze poleci :) Oczywiscie, to co tez napewno znasz: regularne posilki ostat posilek 3h przed snem malo i czesto bez slodyczy, tluszczow zwierzecych i fast foodow (chociaz ich nigdy nie lubilam).