Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martulas2

Ciągle śpiąca !

Polecane posty

Gość martulas2

Cześć . Powtarza mi się coś co było pół roku temu czyli , jestem wiecznie zmęczona i chce mi się spać. Ide do szkoły na 8 godzin gdzie zdarza mi się przysypiać na lekcjach , później wracam do domu ok 16 trochę wpadnę do internetu i na TV i zawsze ok 17 zasypiam sama z siebie i śpię do 21 . Przebudzam się o tej 21 i musze szybko coś zajrzeć do lekcji i coś tam skrobną i do łazienki umyć się i znowu ok 1-3 w nocy zasypiam . Co to może być ? Prosze o pomoc ;))

Gość kobieta z marsa
Cukrzyca.

Gość a ile masz nadwagi
:d

mam to samo! Na zajeciach wogole nie jestem skupiona mysle o tym zeby byc juz w domu Jestem zawalona nauka a nic mi sie nie chce masakra jakas... cukrzycy nie mam, nadwagi tez ( wrecz niedowage chyba) U mnie to chyba jest tak bo odzywiam sie byle jak Niby jem duzo ale sa to malo wartosciowe posilki ( typowy garnuszek studenta: ziemniaki, makaron, bialy chleb, parowki...) praktycznie zadnych owocow czy warzyw.... Ciagle sobie obiecuje ze to zmienie ale nie mam czasu ani niewiaqdomo ile kasy zeby kupowac razowy chlebek czy swieze warzywa i owoce...

Gość qwertyui
koniecznie zbadaj sobie poziom hormonów - moga to byc problemy z tarczyca..