Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hm.Brak_pomysłu na nick..

Noszę jego dziecko..

Polecane posty

Gość To czemu dajecie sie
a ile jest wpadek kontrolowanych, albo ona podejrzewa ze zmiana pigułki ze moze nie zadziałać, ale prezerwatywy nie założy, bo moze bedzie dzidzi i bedzie slubik:D Jaj sobie nie róbcie.

Gość Kasiaa. .
"To czemu dajecie się.." Liść 26 napisała,że WPADLI ale napisała też,że miała już narzeczonego,wspólne plany na przyszłość więc to nie był jednorazowy sex z nieznajomym po pijaku w samochodzie pod dyskoteką!

Gość To czemu dajecie sie
wiele moich kolezanek tez "wpadło" - a zaszły w ciąze specjalnie bo zapomniały pigułki i inne podobne cuda. Niektóre dopieły tego i facio sie ożenił, inne są same z swoim dzidziusiem i żrą sie o alimenty.

Gość lisć laurowy 26
posłuchaj rozmawialiśmy o wspólnej przyszłości Mój bardzo chciał mieć dzieci. Zmieniłam tabletki ze wzgl zdrowotnych no i się okazało, że nie zadziałały na mój organizm. Byłam u gina który dał mi skierowanie na bete i zdziwił się i powiedział, że bardzo rzadko takie przypadki mają miejsce. No nic stało się, zobaczymy co mój ŻONATY NARZECZONY powie na temat swojego stanu cywilnego

Gość WSPÓŁCZUJE...
Liściu laurowy...a to jak Wy żyliście? Okłamywał że ma wyjazdy służbowe, czy jak? skoro żył z Tobą i żoną jednocześnie? nie miałaś jakiś podejrzeń?

Gość lisć laurowy 26
jak mówiłam spędzał ze mną weekendy, wszytskie ważniejsze święta i sylwestra, długie weekendy Jak się poznaliśmy to mieszkał prawie na drugim końcu Polski w tygodniu pracuje do upadłego po to by pt mieć wolny i pół dnia jechać do mnie. Powiedział, że jest ROZWODNIKIEM Kurcze zaufałam mu. Nigdy nie chował swojej komórki, mam dostęp do jego maila

Gość lisć laurowy 26
mieszkał i mieszka ale kupiliśmy tu mieszkanie i on ma w planach założenie filii

Gość WSPÓŁCZUJE...
Tego to już w ogóle nie rozumiem.... w sumie, to wykorzytał Was obie.... ciekawe co na to żona, ze weekendy, święta, itd spędzał z Tobą a nie z nią... rozumiem, sporadycznie, da się coś wymyślić ale tak?! musiała chyba coś podejrzewać... że nie dzwoniła do niego, czy nie pisała jak był u Ciebie.... Bardzo współczuje Wam obu...

Gość lisć laurowy 26
no cóż zobaczymy co powie w pt jak przyjedzie ja tylko chce usłyszeć prawdę, nawet najgorszą ale prawdę

Gość Kasiaa. .
Do "Hmm brak pomysłu na nick" jak długo Ty byłaś ze swoim partnerem ? Po ile macie lat ? I dlaczego w sumie rozstaliście się ?

Witajcie, wczoraj już nie pisałam, bo byłam na długim spacerze, byłam pomysleć i w ogole, a jak wróciłam, to padłam i usnęłam.. My bylismy ze sobą 2 lata, za nami zaręczyny.. Wspólne święta i tak dalej.. Pewnego dnia pokłóciliśmy się o jakąś błahostkę, i mnie zostawił.. To było 2 miesiące temu.. Po dwóch tygodniach od rozstania się spotkalismy i przespaliśmy się ze sobą... to nie był jakiś przypadkowy seks.. Było naprawdę miło.. Mówil, ze kocha i tak dalej.. A pozniej oznajmił, ze to była chwila słabości i mnie nie kocha.. I wlasnie w przypływie tej chwili zaszłam w ciążę..

Gość Kasiaa. .
"Hm brak pomysłu" a więc zaręczyny też już były ? :( Po ile macie lat ?

21. Nie usunę tego dziecka... A no były zaręczyny :(.. Czemu Oni tacy są:( Współczuje Ci, bo chyba wiem co czujesz.. ;*

A Wy?

* A Wy jak sobie radzicie ?

Gość lisć laurowy 26
ja sobie nie radzę nie wiem jak przetrwam do pt ale nie ma co działać impulsywnie trzeba sprawę wyjaśnić i coś postanowić

Gość Kasiaa. .
Dziewczyny trzymam kciuki za Was :-)