Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelllinka25

Czy jak wyślę facetowi swoje rozbierane zdjęcie to się odkocha ?

Polecane posty

Gość Ewelllinka25

Hej forumowiczki. Mam takie pytanie. Otóż jestem z jednym facetem z którym znam się kilka lat. Różnie bywało ale jesteśmy razem. Nie ważne. Od kilku miesięcy zakochał się we mnie taki jeden chłopak na uczelni i kochać nie chce przestać. W sumie jest fajny, grzeczny, potrafi mnie rozśmieszyć, w sumie nawet mi się podoba i jest mi z nim w porządku, stara się o mnie, przynosi kwiaty. Kiedyś nawet zastałam w swoim pokoju w akademiku pod wieczór różę na poduszce. Podobało mi się, ale nie chcę chyba aby mnie kochał. Udaję standardowo wredną już ze 3 miesiące, ale kocha dalej. Wyczytałam na forum tu w jednym poście, że jakaś dziewczyna pojechała sobie z facetem gdzieś do ciepłych krajów chyba i wysłała w podobnej sytuacji temu drugiemu chłopakowi w Polsce swoje prawie rozebrane zdjęcie które jej tam zrobił jej facet.W grudniu jadę z facetem na na narty w góry. Myślałam, żeby 6 grudnia na mikołaja jak pewnie będzie gorąco w prezencie dla mojego faceta :) i sporo zdjęć się wytworzy:) wysłać temu chłopakowi co się we mnie zakochał jakieś jedno zdjęcie które mój mi zrobi w jakiejś seksownej bieliźnie i pozie. Czy myślicie, że wtedy zrozumie i się odkocha ?

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
jezu ale Ty jestes pusta i glupia.

Gość Ewelllinka25
Dlaczego pusta i głupia ? Może pomyśli , że jestem wredna i się odkocha.

Gość prawiczy prawiczek 28
Przecież to prowo 3 dzisiaj teraz. Jaka dziewczyna myslała by że facet przestanie na nią lecieć bo mu wyśle gołe zdjęcie? Albo pomysli że łatwa i przeleci albo że też go kocha i nie da spokoju/

Gość KwiatowaPanienka
Aleś ty głupi prawiczku! Nic dziwnego, że jesteś prawiczkiem. Miłość i uczucia ci obce przygłupie. Ty tak sobie pomyślisz boś głupek! Autorko jesteś chyba nienormalna!

Gość cwancykatorka
Popieprzyło cię Ewellinka! Chłopak cię widać bardzo pochakochał, a ty chcesz mu tak wbić nóż w serce :( Jesteś pustą suką bez serca i wyższych uczuć! Nie potrafisz z nim porozmawiać czy odejść i nie spotykać się z nim ?

Gość KaithFaith
Pomysł super... jak chcesz facetowi złamać serce i go porządnie skrzywdzić to wręcz idealny :( Czy masz serce i uczucia tak spytam ?