Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska zołza

Ile zamierzacie przeznaczyc w tym roku na prezenty??

Polecane posty

Gość ciekawska zołza

Jestem ciekawa ile zamierzacie przeznczyc pieniazkow w tym roku na prezenty,ja okolo 1500 i to mnie troche przeraza ale sporo osob do obdarowania i wybrednych:( pozdrawiam

Gość KamiliaScheicht
Jeżeli chodzi o rodzinę to już kupiłam tacie apple tv za 990zł i 22 giftcardy itunes wartosc 100$ każda. do tego gacie CK z biosilku za 294 sztuka, 5 par. Mamie póki co tylko zestawy Zirha dwa małe 49$ i duży 99$. Braty na razie tylko Rustlera za jakies 800zł w sklepie RC A wy co kupicie smiecie polskie swoim burackim, ogorzałym rodzinom na święta?! Pewnie worek kartofli i pomarańcze. Nawet mi was nie zal biedaki

Gość americcano
w tym roku wydam duzo, z 10tys na 3 osoby, bo w poprzednich latach posucha byla :p

Gość ta poooomoooocna
No cóż. Ja przeznaczyłam na prezenty tylko 100 zł. Ja skromne prezenty kupuję, ale rodzina cieszy się ze wszystkiego co dostają. Ogólnie to nie liczy się kasa wydana tylko satysfakcja z prezentów.

Gość erwerwerw
dla taty 119 zł juz kupilam, dla mamy 24zł+18zł+jakies 20 zl dla brata nie wiem. dla fcaeta? - mysle ze kolo 200zł-300zl.

Gość erwerwerw
wiesz co Kamila nie chodzi o to czy mnie stac czy nie:) ale nie postepuje wg zasady postaw sie a zastaw sie. ja nie musze im kupic prezentow za 20 000 by wiedzieli ze ich cenie, kocham i szanuje:)

Gość ciekawska zołza
Kamilo, Ciesz sie ze mozesz wydac tyle na prezenty dla swoich bliskich,ale ja mam 22-lata studiuje na dwoch kierunkach i dobrabiam korepetycjami, i zwyczajnie nie stac mnie na wiecej. A Tobie radze troche zrozumienia,bo nigdy nie wiesz w jakiej sytuacji sie znajdziesz!. I wyzwanie ludzi od biedakow swiadczy o Twojej kulturze a raczej jej braku.

Gość licencjatka_ona
ja symbolicznie, jakies drobiazgi typu bielizna, albo jakiś krem dla mamy (oklepane, ale ona bardzo to lubi i sama mowi otwarcie ze z takich rzeczy bylaby zadowolona :P ), dla taty nie mam pomysłu, siostrze jakas zabawke :P facetowi jeszcze nie wiem ;/ ale mysle ze zamknę się w 200 zł :P (biedna studentka :P ) Poza tym tak naprawdę to u mnie w odzinie praktykuje sie drobne upominki miedzy dorosłymi, tylko dla dzieci coś więcej ;)

Gość ciekawska zołza
To widze jednak ze bez szalenstw...a juz myslalam ze 1500 to zbyt malo na 7 osob,ale teraz sobie odejmuje i sobie zaluje na wszystko byle by kupic cos fajnego dla rodzinki i przyjaciol.Ktorzy bardzo mi pomogli w tym roku(nie materialnie)..

Gość mniej wiecej
900 zl

Gość anooo
ja już wydałam 400 zł na prezenty dla 5 dzieciaków w rodzinie i pewnie jeszcze z 500 pójdzie na reszte prezentow...

Gość Czy swieta sa dla boga, czy co
O Bo ze litosciwy co to za dziwny zmaterialowizowany kraj .... Nie oni tego nie zrozumieja, bo tego materializmu , pod choinka nie ma w innych krajach. To sa swieta , przyjaciele , ludzie , uczucia , przezycia, a nie tylko prezenty.... Tam chyba szatan rzadzi.

Gość ta niedobra pupaa
Jestem ciekawa ile zamierzacie przeznczyc pieniazkow w tym roku na prezenty pieniazkow? Skad wy macie te nalecialosci....

Gość
obiecalam mojemu psp sony, mysle ze ok 500-600 zeta ehhh do tego jakies cus dla tesciowej, mojej mamy, brata, przyjaciela.. tak mysle ze letko 1000 pojdzie

Gość ciekawska zołza
zbieram w "żabce" naklejki z pieskami, bo taniej mnie wyjdzie wyhaczenie marnej maskotki pod choinkę :classic_cool:

Gość ta niedobra pupaa
kupię mojemu pieseczkowi snickersika:classic_cool:

Gość ciekawska zołza
a naleciałosci to chyba juz po winie;)\ A moze teraz pytanie co wy chcielibyscie dostac,pod choinke?

Gość ciekawska zołza
a do podszywa ,nie chodze do zabki;).Probuj dalej

Gość Na swiecie nie ma kraju, ktory
ma wiecej materialistow niz ta mala bidna polska..... Ha...ha...ha...smieszny biedny kraj.

Gość ciekawska zołza
z lubieżnym usmiechem na ustach zasadzam się w gołębniku sąsiada aby znienacka pokrywać moim kroczem niczego nie spodziewające się gołębie

Gość ciekawska zołza
kiepskie te podszywy,na marnym poziomie,nie stac was na nic lepszego???

Gość ciekawska zołza
już dzisiaj zajadam moje pedigree pal ze wspólnej miski z naszym Azorem :(

Gość Clarisa90
Ja do tej pory próbowałam zmieścić się w 10 max 20 zł dla każdego. :) Nie robię sobie jaj.

Gość ja mam 4 pary z poprzedniego
jak najmniej bo zbieram kase na wyzsze cele