Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska zołza

Ile zamierzacie przeznaczyc w tym roku na prezenty??

Polecane posty

Gość kasakasa
około 600 zł - prezent tylko dla 1 osoby

Gość zimna cola
Ale Wam fajnie, u nas co roku cała rodzina obdarowuje się prezentami, mam nadzieję ze w 2000 tys sie zmieszczę, oczywiscie dla 15 osób

Gość karluniamalunia
ja jeszcze nie wiem dokładnie ile, na razie mam tylko dla siostry prezent, znalazłam akurat na beliso shopie promocje kosmetyki + lokówka za grosz i coś takiego jej sprezentuje. Jeszcze dla mamy, taty i chłopaka, myślę że w 300zł się jakoś zmieszcze z tym.

Gość tez jak wyzej
w tym roku to ja licze na prezenty :)

A kupujecie też prezenty dla siebie:)? Ja od kilku lat mam tak z rodzicami, że dają mi pieniądze i mówią, żebym sama sobie coś kupiła. Z jednej strony pozbawia to pewnego uroku i efektu niespodzianki pod choinką, z drugiej -dzięki temu jestem faktycznie zadowolona z prezentów. W tym roku postawię na kosmetyki i bieliznę. Zastanawiam się nad nowym zapachem Niny Rici Rici oraz nad mega seksownym kompletem bielizny od Krisline. Może w między czasie coś jeszcze wpadnie mi do głowy bo w tym roku mam do wydania trochę więcej pieniędzy niż zwykle:)

to jest dobry patent, szczególnie jak sie nie mieszka z rodzicami i onni juz nie maja pojecia co kupować, a tak dostajesz to co chcesz. Poniewaz w rodiznie nowy członek pewnie na prezenty pojdzie wiecej jeszcze nie wiem. Ale w tym roku ksiazki i płyty, wolę dać w sklepie niz jakimś zawyzajacym ceny programom do siciagania. Itunes to juz przesadził 4 zł za piosenkę. A tak i płuty i ksiazki będą na stałe na półce.

Gość taka ja kaaaaja
ja jakieś 500 zł