Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria19999

Mam chłopaka, a czuje coś do przyjaciela

Polecane posty

Gość Daria19999

Cześć, od pewnego czasu mam pewien... w sumie nie wiem czy to jest problem. Jestem z chłopakiem prawie 2 lata, wszystko jest ok stara się, nigdy na nim się nie zawiodłam, ale do naszego związku wkradła się nuda i ogólnie wole sama siedzieć w domu niż z nim się spotykać. I dlatego zaczęłam częściej widywać się z moim przyjacielem, znamy się od 9 lat. Widziałam go w różnych sytuacjach i nigdy nie wydawał mi się zbytnio atrakcyjny. Lecz od pewnego czasu uległo to zmianie, zaczęłam na niego patrzeć inaczej, nagle wydał mi się przystojny i widzę w nim cechy, które zawsze chciałam, żeby miał mój partner. Wiem, że czuje do niego coś silnego, tylko nie wiem czy mu o tym powiedzieć. Boje się, że to zniszczy wszystko, całą nasza przyjaźń. A nawet jeśli by odwzajemniał moje uczucia to co z moim chłopakiem? Nie chce go zranić, ale też sama nie chce być nieszczęśliwa. Co wy byście zrobiły na moim miejscu? Zaryzykowały czy zostawiły wszystko tak jak jest? Mimo, że moja wypowiedź jest trochę pogmatwana mam nadzieje, że mnie zrozumiecie i postaracie się mi troszkę ułatwić sprawię i podjąć słuszną decyzję.

Gość Daria19999
no na to też już zdążyłam wpaść:D