Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Judytka353

WKURZA mnie sposób jedzenia mojego męża

Polecane posty

Gość Judytka353

nie tylko mnie ale tez syna.(syn je posiłek w pokoju, delikatnie unika wspólnych posiłków) Dziwnie mlaskota, oblizuje wargi po każdym kęsie, szybko zasuwa łyżka, gryzie mieląc jedzenie tylko siekaczami, jakby nie miał trzonowych zębów, normalnie horror. Pozytywne jedynie to, że nigdy nie brudzi sobie dłoni, palców.sztuccami dobrze operuje, ale jakoś nieestetycznie przeciąga je po ustach... hee Zawsze w tym czasie muszę coś czytać, bo normalnie mnie to okropnie złości. Fatalny widok dla oczu i dzwięk dla uszu.... brrrrrrrrrrr

Gość Judytka353
osobiście zajadam moje pedigree pal ze wspólnej miski z naszym Azorem :classic_cool:

Gość Adgjm
To kto wychowuje Twoje dziecko? Ty nic nie mozesz z tym zrobic?

Gość Adgjm
mojego potworka wychował simba - biały lew :(

Gość xxxeniaxxx
Autorka pisze o swoim mężu a nie synu!

to na pozór widzą jedynie wtajemniczeni. Na weselach i przyjęciach tak samo, to poprostu Jego styl jedzenia posilków.

no ja sobie wyobrazam , moj ojciec niemilosiernie siorbie jak je:O ja zasze biore talerz i zamykam sie w pokoju. ale napisz, jak ten twoj maz zachowjue sie przy innych ludziach?

Jesteśmy razem 12 lat. Coraz bardziej te cechy zauważam i zaczyna mnie to przerastać, takie zwykłe male co nieco ale jednak !!!!!!!!!!!!

Gość moda z mojej młodości :)
kurczę- naprawdę Ci współczuję :( Też nienawidzę jak ktoś głośno i dziwnie je.

Facet- Mąż - naprawdę przystojniak, kultura w rozmowie, ale Qużwa nie mogę z nim jadać posiłków, zawsze się pokłócimy, bo ja mu nawijam o tym bez przerwy, ze mi to niepasuje, a On to, że On nie może jak dłubie słonecznik.

czy mam prawo domagać się od Niego aby coś tym zrobił? czy moge się czuć zniesmaczona tym? i zwracać dorosłemu męzczyźnie uwagę?