Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość city by night

Wkładka higieniczna a seks

Polecane posty

Gość city by night
Mamtosamo- i jak sobie radzisz z tym i z facetem?

Gość vbm
haha czułam ze napiszesz ze nie pijesz gazowanego,naprawdę :)

Gość city by night
za to piję dużo kawy :P

Gość city by night
raz tylko jak bekłam siarczyście to pogasiłam świeczki na stole

Gość city by night
halo nie robić mi tu offtopu!!

Gość do autorki i mamtosamo
tez mam to samo ;) bylam u ginekologa nie raz, bo wiadomo czasami trzeba, nigdy nikt nic nie mowil. Żadnych zapaleń nie mam (mialam raz w zyciu) nic mnie nie swędzi, wydzielina nie ma zapachu, koloru tez nie za bardzo, najczesciej biała. cytologia 1 grupa (aż dziwne, dziewicą nie jestem). Aż w koncu trafilam na jakiegos lekarza ktory stwierdzil "nadżerkę" ale nie taką typowa, tylko wrodzoną. po prostu nabłonek wyscielający macicę przedostał sie dalej na szyjke macicy, i zamiast gladkiego jest taki jakby porowaty i wydzielający ten śluz. Podejrzewam że macie to samo :P ja takie plamienia mialam jeszcze dlugo przed 1 miesiaczka. a co do tematu... jesli wybierasz sie do chlopaka, albo on ma do ciebie wpaść zmień bieliznę zaraz przed jego przyjsciem, a powinno wszystko byc okej ;) przeciez nie leci z Ciebie caly czas ;) Ja tez czasem się krępuje że On trafi akurat na ten moment kiedy trochę tego śluzu będzie, ale w sumie wytlumaczylam mu ze to normalne ze kobieta wydziela nie tylko przezroczysty sluz z podniecenia, ale takze troche inny, taki naturalny bo tak juz mamy i tyle :P zrozumiał ;) powiedz też swojemu o tym, mysle ze powinno byc okej :) (oczywiscie bez szczegolow :P tylko że po prostu tak jest i tyle )

Gość Rai Van Dee
Stanowczo zrób barszcz...czerwony :classic_cool:

Gość juhaskaaaaazdolnego
ja tez musze nosic i mojemu facetowi to zupelnie nie pszeszkadza 🖐️

Gość city by night
czyli nie ma od tego wyjścia.. po prostu zaczyna mnie to męczyć już.. oglądamy tv on się dobiera a ja muszę go odepchnąć.. zaciąga mnie do sypialni a ja muszę uprzednio zrobić swoje :O

Gość juhaskaaaaazdolnego
dziwna jestes... to tylko wkladka :o ile on ma lat, 16 ze nigdy wkladki higienicznej nie widzial??... :o

Gość city by night
30 nie wiem czy widział czy nie, pewnie widział co nie znaczy że musi u mnie oglądać

Gość city by night
a wyobraźcie sobie że chce was np. wylizać , jest z głową już na dole , ściąga wam majtki a tam wkładka..?! nie no ja tak nie mogę..

Gość city by night
czemu kurwa akurat mi musi lecieć :O :(

nie wiem, ale to nie zmienia faktu, ze w oncu razem zamieszkacie i cholernie glupio bedzie jak sie bedziesz wstydzic przy nim pierdnac, przejsc na golasa czy zalozyc wkladke!!

Gość bęlinda
ale co ci wypływa to żółte ? co to jest :O

Gość bęlinda
bo przecież śluz jest biały co ci leci w takich dużych ilościach, co to za wydzielina?:O

Gość city by night
ja już powiedziałam nie pierdzę ani nie bekam przy nikim, przejść na golasa dlaczego miałabym się wstydzić? mogę przy nim zrobić siku, ale zrobiłybyście kupe? chyba nie , to nie jest mój brat czy kumpel tylko facet którego mam pociągać i nie chcę żeby widział mój zakrwawiony tampon czy wkładkę ...i nie chodzi tu o zaufanie

Gość city by night
nie do końca żółte takie białawe i nie leci ciurkiem ale widać

Gość bęlinda
to musisz mieć stan zapalny który trzeba wyleczyć śluz jest przeźroczysty albo biały nie ma innej opcji że coś żółtego czy zielonkawego

nie mowie ze masz mu majtac zuzytym taponem przed nosem ale troszke luziku by nie zaszkodzilo!

Gość city by night
sprawdzałam się ,nie mam infekcji.. niestety :O będę się z tym męczyć..

Gość bęlinda
a czy po zrobieniu siku się podcierasz ? czy nie i wciągasz majty i ci skapuje do wkładki ? ja mam ponad 30 lat i nigdy nie miałam żółtego

Gość city by night
coralick no nie wiem, nawet gdyby jemu ta durna wkładka nie przeszkadzała to i tak jakoś atmosferę by mi popsuła :O

Gość city by night
jasne że się podcieram i to bardzo dokładnie także nie ma szans, już mówiłam tak mi się powiedziało że to jest żółte, po prostu nie jest śnieżnobiałe

no to ja ci wspolczuje... szczerze... powinnas z kims o tym pogadac bo sie nabawisz jakiejs schizy!

Gość Mamtosamo
Dawnemu facetowi nie przeszkadzalo, ale zanim to zrobilismy, bylismy juz tak "na luziku", ze i mnie to nie krepowalo. Dzis spotykam sie z innym i wiem ze niedlugo dojdzie do czegos,tylko ta wkladka..nie udawajcie, ze to "nic takiego",bo jednak jakas nieestetyka jest i mi juz glupio jak mnie maca np w leginsach po szparce i czuje wkladke:O moge wybierac wiec pomiedzy wkladka a lekko zaplamiona bielizna(co do koloru-wiadomo, ze gdy wysycha,moze nieco pożółknąć!) i nie wiem co juz lepsze..