Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateo Teo

Nowy blog matki-katoliczki!

Polecane posty

Gość Mateo Teo

Witam! Zapraszam na nowopowstały mamusiowy blog! To blog mamusiowo-katolicki! Wyobrażacie sobie typową mamę - katoliczkę? Nie, nie taką, która chodzi raz w tygodniu do kościoła, a potem to niech się czarni nie wtrącają. Ona trzyma się zasad - a mimo to ma tylko jedno półtoraroczne dziecko :). Chcesz się przekonać? Zapraszamy! http://dziennikkurydomowej.blogspot.com/

Gość Strasznie nudne prowo.
Czemu nie zrobisz bloga mamusiowo-żydowsko-ortodoksyjnego, albo bloga mausiowo-fundamentalno-islamskiego, co? Ha! Bałbyś/bałabyś się o własną dupę, tak? :o A tak to łatwo ci rzygać na Polaków. :o Mam ci do powiedzenia tylko jedno: %^&rdol się. Wstyd mi, że jesteś Polakiem. Nawet niewierzący Arab, Żyd, Grek, Rusin, czy Azjata nie szydzi z religii dominującej w społeczeństwie wśród którego dorósł, tylko szanuje ją przez wzgląd na szacunek wobec swoich współziomków i solidarność narodowościową. Jakim jesteś człowiekiem nędzny Polaczyno? :o

Gość Mateo Teo
Nie zakładamy blogów ortodoksyjno żydowskich ani ortodoksyjno muzułmańskich, bo jesteśmy ortodoksyjnymi katolikami... Ot i wszystko. Czy nabijamy się z religii dominującej w Polsce? Szczerze mówiąc nie obchodzi nas to, czy ona dominuje w Polsce czy w Azerbejdżanie, ale to, że prowadzi do zbawienia. Więc nie, nie nabijamy się (a skąd ten wniosek?). Przeszkadzają nam raczej Polacy (i Azerbejdżańczycy), którzy twierdzą, że są katolikami, a tak naprawdę nawet im się nie chce chcieć...

Gość Strasznie nudne prowo.
Kiepskie pióro i słaba wiedza. Czytając cię, człowiek odnosi wrażenie że nie wiesz o czym piszesz. Nie wiadomo o co chodzi tak w postach na blogu, jak i w ostatniej twojej wypowiedzi. Nie jestem osobą religijną, ale nie mam szacunku dla takich niedowartościowanych, szukających uwagi i poklasku w wirtualnym świecie, pożałowania godnych ludzi jak ty. Bywaj. :o 🖐️

Gość Autorka w osobie własnej
Przykro mi, ale nie jestem w stanie pojąć o co Panu chodzi. Z prowokacją, niedowartościowaniem i szukaniem poklasku. Czy na pewno mówimy o tym samym tekście? Z chęcią bym się jednak dowiedziała co ma Pan na myśli mówiąc o braku wiedzy, jeśli można. Ale jeśli nie można, to przeżyję:)

Śmiem twierdzić, że każde świadome zabezpieczanie się przed ciążą jest metodą nienaturalną. A więc kalendarzyk jest tak samo nienaturalny jak prezerwatywa.

Gość malinkowa pestka.
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U W Z - skopiujcie sobie, bo widzę, że wam Caps Lock ani Shift na klawiaturze nie działają, wielkich liter ani śladu (a jeśli to jest celowe to jedna z głupszych manier jaką widziałam, równa pisowni pOkEmOnuFF)

Gość Hehehehe :D Malinkowa
Luv Ya

Gość beznadziejny blog
:O

Gość 12334
No własnie, ktos dobrze u gory napisal. Sproboj napisac blog o ktorejs z wyzej zaproponowanych religii, to zobaczysz jaka zaraz bedziesz miala fale reakcji! Z miejsca by cie posadzono a antysemityzm (bylabys na pierwszej stronie GW, w mainstreamowych telewizyjnych serwisach informacyjnych i mialabys proces o odszkodowanie) :o tudziez rasizm w stosunku do srodowisk islamskich (obyloby sie z mniejszym rozglosem w mediach, ale jednak by o tym mowiono i otrzymalabys z pewnoscia mnostwo grozb). Tylko polski kosciol katolicji zawsze spuszcza glowe i nadstawia drugi policzek, jak ktos na niego pluje. :o Brak slow na tak prymitywnych mlodych ludzi. Zaloze sie, ze w zyciu prywatnym, kiedy nie jestes anonimowa, deklarujesz sie jako osoba tolerancyjna i wolna od uprzedzen, bo to przeciez takie trendy i stylish. :o

Gość xcdvfgb
a kogo w tym kraju obchodzi islam? jaka to ma furore robic?? to nie jest glowna religia tego kraju i cale szczescie, a jak widze takie niepewne siebie, swojej wiary i swojego boga ograniczone zaklamane pipki jak wy to mam nadzieje, ze wiecej takich 'prowokacji' bedzie, moze przynajmniej wy sie czegos nauczycie :O

Gość bir
to jakas jehowita nigdy niewiadomo oco im chodzi biedacy

Gość bukaa
hmm, mówiąc szczerze to nie widzę tam szydzenia z religii. Jest tylko idiotyczna maniera czy objaw głupoty - pisanie początku zdań z małej litery. Nie wiem, czemu to ma służyć. I drugie - powielanie schematu kobiety wierzącej jako kury domowej, której życie kręci się wokół męża i dziecka (tu duże litery jak najbardziej sie pojawiają), ktora na dodatek wszystkich krytykuje. Czytałam kiedys forum rodzin wielodzietnych. Wypisz wymaluj - autorka. Monopol na wiedzę i słuszność, a do tego bijąca po oczach infantylność.

Gość Autorka w osobie własnej
Jestem naprawdę zdziwiona... Piszę zdania z małej litery, bo tak się jakoś głupio nauczyłam, w wyniku różnych zawirowań blogowych, jeśli coś takiego Wam przeszkadza, to trudno. Natomiast to, że w tytule jest "kura domowa" jest ironią. Nie chcę być niemiła, ale chyba można się zorientować, że daleko mi do kury domowej, bo mam jedno dziecko zaledwie, studiuję i z pewnością nie jestem zamknięta w domu. Natomiast owszem, na jednej z górnych pozycji mojej hierarchii wartości znajduje się rodzina - przed karierą i pieniędzmi. Z tym, że uważam to za pozytywny objaw. I podkreślam z całą mocą, że z pewnością nie zamierzam szydzić z religii, nie tylko z katolicyzmu, ale z jakiejkolwiek religii, i to nie dlatego, że się boję, że mnie dopadną terroryści, tylko dlatego, że osobiście uważam, że religia nie jest czymś, z czego powinno się szydzić. I nie prywatnie nie jestem tolerancyjna, wyzwolona i co tam jeszcze. Anonimowość moja pozostanie jednak w stanie takim jak jest, bo nie jestem zwolenniczką używania szczegółowych danych osobowych w internecie, gdzie każdy ma do tego dostęp. Skoro plujecie się już na anonimową osobę, to ciekawe co by było, gdybym nie była anonimowa.

ej, a o co wam chodzi z tym szydzeniem z religii? gdzie tam jest w ogole cos w tym stylu?? i gdzie tam jest rzyganie na Polaków? to jedno stwierdzenie ze Polacy nei mają wiedzy na temat antykoncepcji? - w swietle podawanych odpowidzi wychodzi na to ze istotnie, nie mają. nie nazwalabym tego rzyganiem. niektorzy sie tutaj strasznie zacietrzewili...

Gość Monisia1989
CZEŚĆ MAM DO WAS OGROMNĄ PROŚBĘ ODDAJCIE GŁOS NA TEGO SŁODKIEGO CHŁOPCZYKA http://www.bobovita.com.pl/galeria_dzieci/zdjecie/58293/12 MOŻNA WYGRAĆ KASZKI KTÓRE WSPÓLNIE ZE ZNAJOMYMI CHCEMY PRZEKAZAĆ PEWNEJ POTRZEBUJĄCEJ RODZINIE CODZIENNIE MOŻNA ZAGŁOSOWAĆ TYLKO RAZ (KWESTIA KLIKNIĘCIA) PROSIMY O WSPARCIE http://www.bobovita.com.pl/galeria_dzieci/zdjecie/58293/12 PODARUJ DZIECKU UŚMIECH

Gość bukaa
Nie widziałam ironii w stwierdzeniu "kura domowa". Co do pisania zdań z małej litery, to może ortografię, gramatykę i interpunkcję tez zarzucimy w wyniku "zawirowań blogowych". Od osoby, ktora studiuje, można chyba oczekiwać chociażby minimum. Zarówno twój blog jak i twój styl wypowiedzi tutaj nie zachęca do czytania.