Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka-jestem

30 latka szuka faceta do pogaduszek.

Polecane posty

echeemmm ale przecież jak dobrze pójdzie to niedługo bedziesz miał przy sobie synka, to naprawdę bardzo dużo!!! no a znajomych... kto wie, moze tu się znajdą? początki mamy chyba niezłe, choć wczoraj straciłam nadzieję.

Gość echemmmmm :)
hmmmm zalety....... jestem uczciwym, człowiekiem, lojalnym, nie nadużywam alkoholu, wobec nikogo nigdy nie stosowałem przemocy, w miarę inteligentny, jakiś tam zmysł plastyczny, spore zdolności manualne, wiele umiejętności praktycznych, jeśli jestem z kimś w związku -czuły, bardzo namiętny, wierny. Z dzieciakami zawsze się fajnie dogaduję. Kiedyś potrafiłem się śmiać i żartować...

mogę wam się wciać z innym tematem, na chwilę? weszłam na youtube i lososwo otworzyła mi sie taka staaara piosenka moze kojarzycie "ballada o nienarodzonym dziecku"... ech rozkleiłam się.

no własnie, jestem tez chętny do pomocy słowny, punktualny, potrafię gotować, a kobiety i tak szukają japiszonów że niby będą partnerami intelektualnymi albo jakiś buraków co lubią skakć na disko...

Buraków i disko szukają raczej nastoletnie pannice, a Ty sądzę mierzysz wyżej. Co do japiszonów - mogą stanowić kąsek do momentu, w którym się nie zatracą w sobie i swoich dążeniach do stołka. A w tym momencie to już kobieta staje się dodatkiem. Ale to już co kto woli... Tak czytam, czytam i się zastanawiam nad tymi kompleksami. Z czego one wynikają w świetle powyższej listy zalet?

wyglad, miałem ciężki wypadek i mam zdeformowane ciało

Gość skad jestes bo nie mam z kim
Dzien dobry!!! U mnie sypie snieg, chyba zaczela sie prawdziwa zima. jak ja nie lubie zimy...

witam. weekend miałam jak to się mówi hardcore ale teraz jadę z małą na wyprawę i bede dopiero pod wieczór, to wam opowiem ;-)

Hej wzorowqa. To milej wyprawy przynajmniej jaka-jestem. Ciekawe czy sie panowie pojawia?

Dobrze, że opony zimowe zdążyłam założyć w aucie. Dzisiaj ludzie na drogach dostali małpiego rozumu. Jak zawsze przy pierwszych większych opadach śniegu...

Ale sypie... gdzie jestescie wszyscy?

Gość james hook
:classic_cool:

siemasz james hook, opowiedz nam o sobie :classic_cool:

no tak, ale niektorzy sa w pracy.... Gdzie te chlooooooppyyyyyyy yeeee?

Witajcie kochani Przepraszam, ze się tak długo nie odzywałem, ale nie miałem czasu. A ja dzisiaj siedzę w domu wziąłem L4, chory jestem tak mnie grypa ścięła z nóg. Teraz gotuję sobie rosół, może mnie postawi na nogi.

witaj Chloptas, kuruj sie, a na noc zrob sobie grzanca. Ale chyba leki jakies dostales? U Ciebie tez tak sypie?

Kochana! U mnie śniegu po pas, a że mieścina mała nawet ani razu pług nie przejechał. Odśnieżyłem podwórko, odpaliłem auto, mała chciała lepić bałwana, ale nie puściłem jej, bo ma katar i tak się razem w domu kurujemy. A grzańca to wczoraj wypiłem z sokiem malinowym...pycha. Leki dostałem oczywiście.

O jestes z wawy niegdys wzorowa?

To super jak i echemmm ktory zaginal w akcji. Moglibysmy sie kiedys na grzanca umowic :classic_cool:

Myślę, że mogłoby być miło. Aczkolwiek ja ostatnio nie dysponuję wolnym czasem prawie wcale. Niemniej jednak warto nad tym pomyśleć. Jak już pojawi się konkretny pomysł, to i sposób łatwiej znaleźć ;)

No tak tylko gdzie oni sa? :-0