Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka-jestem

30 latka szuka faceta do pogaduszek.

Polecane posty

Gość jhvhgfchfjknmjk
ja takze z checia pogadam z mężczyzna , ktory jest dojrzaly psychicznie i fizycznie:) oraz sprawny

liliput i jak tu rozwinąć wątek jak jakimś kretynom się na tyle nudzi, że wszystko potrafią zepsuć? nie będę rozwijać tego ani żadnego już wątku w takim razie.

Gość jhvhgfchfjknmjk
jaka-jestem nie przesadzaj ......z powodu jakiegos jednego postu nazywasz kogos debilem? to niezbyt dobrze swiadczy o Twojej inteligencji

jaka-- czy Ty myślisz,ze na tym cafe same ideały przebywają?Ignoruj ich sami się znudzą.:DPrzeciez ktoś rodzi sie z inteligencją lub nie i nic na to nie poradzisz.Niech sobie orange do woli dokazują ,mnie to spływa jak po kaczce.:DPrzeciez o to im chodzi aby Cie wyprowadzić z równowagi.Czy chcesz dać im upust satysfakcji? ;)

Gość figofagom
liliput...............twoje myslenie cos zawodzi, po co Ty tusiedziesz? udajesz tez chojraka wielkiego obronce biednej kobietki?? ahahaaahha zalosne powazne tematy na durnawym forumie

liliput wiesz- ja wiem, kto tu ma "coś" w głowie, a kto nie i wiem kiedy mam rację, a kiedy nie. a mimo to się zawsze przejmuję, taka natura, więc jaki ma sens próba napisania czegoś mądrzejszego, a potem przeżywania pół dnia głupiego komentarza? Próbuję nie pierwszy raz, ale to chyba nie dla mnie. A dla ścisłosci- pomarańczo co znaczy słowo "forumie"?????

Gość figomfagom
uzywa na ciebie inwektywami? Ty chyba nawet nie wiesz co to slowo znaczy i nie wiesz jak je w zdaniu umieścic ahahahahha cieniasie

Gość figomfagom
jaka-jestem---------------jesli wiesz po jednym poscie czy ktos ma cos w glowie to ci bardzo wspolczuje bo zbyt inteligentna to ty nie jestes

Gość figomfagom
"forumie" tepa strzaleczko jabys nie zauwazyla to sproszczenie jakiego sie tutaj uzywa a nie blad :)

liliput ale ja nie chcę na cafe byc kimś innym niż naprawdę jestem. przejmuje sie i już, ale w dyskusje z żadnymi trolami wdawać się nie mam zamiaru. nie pierwszy to już raz i myślę że takim trolom to ktoś w życiu dokopuje, a potem one odgrywają się na cafe itp. bo inaczej nie potrafią, a jak anonimowo popiszą to czują się "madre" Raczej mi ich żal niz jestem zła, ale nie zmienia to faktu że mi bywa przykro.

Siedzi chłopiec na ścieżce i miesza gówno z piaskiem. Przechodzi listonosz i pyta: - Co robisz, mały? - Mieszam gówno z piaskiem. Ulepię listonosza. Listonosz się zdenerwował i poszedł dalej. Spotkał policjanta i poskarżył mu się na chłopca. Policjant postanowił dać malcowi nauczkę. Podszedł, poprawił pas i pyta: - Co robisz, mały? - Mieszam gówno z piaskiem. - I kogo ulepisz? - Listonosza. - A nie policjanta? - Nie. Mam za mało gówna.

JAK UPRAWIAJĄ SEKS? BANKIER - na raty NAUCZYCIEL- z przerwami ALPINISTA - zawsze na górze INŻYNIER - zgodnie z planem LISTONOSZ - dochodzi szybko POLITYK - kończy na obietnicach DENTYSTA - wiadomo zawsze oralnie ŚMIECIARZ - dochodzi raz w tygodniu POLICJANT - twarda pałka z kajdankami SZACHISTA - bije króla nawet przy królowej DETEKTYW - tylko w ciemnościach i incognito DŻOKEJ - galopuje ostro i zawsze chce być pierwszy PIŁKARZ - jak nie faul to spalony i nigdy nie może trafić DOSTAWCA PIZZY - jak nie dojedzie w 5 min to zimny NUREK - ma wielkie ciśnienie zwłaszcza gdy jest głęboko GOLFISTA - małe piłeczki, a upiera się żeby zaliczyć 18 dziurek MUZYK - ma niezwykle sprawne palce, ale potrzebuje dyrygenta PRACOWNIK BIURA PODRÓŻY - nigdy nie może znaleźć właściwego miejsca DEALER SAMOCHODOWY - nie ważne gdzie i komu, aby tylko wepchnąć ten swój złom

o nieprawda, wcale nie lubię dyskusji z pomaranczami. aż mnie skręcało aby popisać co myślę, ale byłabym wtedy taka jak ona więc się zmusiłam do spokoju ;-)