Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka-jestem

30 latka szuka faceta do pogaduszek.

Polecane posty

www.jaka-jestem.pl Fany teścik rozwiąż może mnie poznasz Tagi dla tego testu: O mnie Podaj swoje imię: Jaki kolor najbardziej lubię? * Czerwony * Czarny * Zielony * Niebieski * Pomarańczowy Kiedy mam urodzinki?? * 12 grudnia 1994 roku * 2 marca 1995 roku * 31 maja 2007 roku * 1 grudnia 1994 roku * 13 maja 1998 roku Jaki mam kolor farby w pokoju? * pomarańczowy * ciemno zielony * czarny * biały * jasno zielony Jak ma na imię moja jedyna przyjaciółka:))? * Ola * Ewa * Kaśka * Magda * Ewelina Jakie mam przezwisko;)? * Kitka * Estka * pestka * pipka * szczurek Jak ma na imie moja mama? * Katarzyna * Ewa * Aleksandra * Zuzanna * Barbara Jak mam na 2 imię?? * Kaśka * Olka * Sarka * Baśka * Asia Komentarze Dodaj nowy komentarz Nick: Komentarz: Przepisz kod z obrazka:Wpisz kod zuzia 02 stycznia 2010, z IP: 77.255.35.61 Zgłoś komentarz do skasowania hej wam jest tak sobie bo oni jak mogą wiedzieć że ja nie lubie niebieskiego roksa1234 16 marca 2008, z IP: 193.33.174.2 Zgłoś komentarz do skasowania fajne to jest glupiaa 02 grudnia 2007, z IP: 83.10.142.239 Zgłoś komentarz do skasowania ta strona wyglada jak smietnisko hahahaha niunia 04 sierpnia 2007, z IP: 212.2.100.140 Zgłoś komentarz do skasowania hmmmmm po co ta ankieta ???LOL Użytkownik publikuje komentarze i opinie wyłącznie na własną odpowiedzialność. Właściciel Serwisu nie ponosi odpowiedzialności za treści zamieszczane przez użytkowników na łamach Serwisu. MENU TEST.4free.pl * Strona główna * Katalog, tagi * Zobacz demo * Załóż własny TEST * Administracja testem najlepsze_odp_20693 / 1 dni Najlepsze odpowiedzi managz70 mana70 Ania70 Ania70 bez nazwy70 Maksymalnie do zdobycia 70 Wszystkie odpowiedzi 298 inne_testy_usera_368016 / 1 dni Inne TESTy autora * www.jaka-jestem.pl * wszystkie jego TESTy CZY PRZYPADEK Z NICKIEM CZY TO TWOJE???????????

wow...liliput czytam i nie wiem o co chodzi. przypadek, nawet zaglądać nie bede... mój nick wzial się znikad tzn zakladalam temat i nie sadziłąm ze przetrwa choc godzine, wiec wpisałam co mi do głowy przyszło.;-) w necie bywam pod dwoma a nawet trzema innymi... chciałam go zmienic ale nie przyszło mi do głowy nic co by było kobiece a nie narazilo mnie na komentarze seksistwoskich zboków troli ;-)

prawiczuś witaj. jak wrócisz z drogi to napisz... marzy mi się taka jaaazda gdzieś, nieważne gdzie, po prostu długa droga. dawniej to lubiłam, a teraz nie ma czasu, okazji... ech. ;-) źle mi się dzien zaczął, nie wyspałam sie bardzo, ale mam zamiar jeszcze go wyprowadzic na prostą...

tak, z jednej strony masz rację, i tak nikogo się nie pozna po nicku czy dwóch zdaniach. ale nie dosć ze jestem bardzo niecierpliwą osóbką, to po pierwsze, po drugie mam konkretne sprawy na myśli o których chciałabym pogadac a po trzecie ja nie robię nic powoli, na półgwizdka. albo robię, albo nie. albo ufam albo nie. albo się angażuje albo nie. a z takim podejściem trzeba byc ostroznym, no nie?

specyficzna sytuacja?? ciekawie zabrzmiało... nie wiem jak mogę przybliżyć wątek, Twój komentarz że się ze mną zgadzasz był dosć lakoniczny więc co więcej mogę dodać? nie lubię wywnetrzac sie sama dla siebie i postanowiłam tego nie robić, więc poczekam co Ty napiszesz.

Gość jaka-jestem idiotka z ciebie
wywnetrzac?? A co to za słowo??