Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madagaskarka

podobają mi sie kobiety...

Polecane posty

Gość madagaskarka

jestem chyba chora ale podobają mi sie kobiety.. gdy stoje na ulicy ogladam sie za nimi, podziwiam ich piekną urode, sylwetke to ze są takie kobiece. Czy to moze juz jest objaw lesbijstwa czy raczej tesknota ze ja nigdy nie bylam piekna, ze nie mam takiej sylwetki a chcialabym

Gość BARDZO WAŻNE PYTANIE
z iloma kobietami już byłaś w łóżku ?

Gość madagaskarka
z żadną. Mam faceta, tworzymy chyba dobry zwiazek ale czesto wlasnie namawiam go abysmy ogladneli jakis filmik :) i zawsze patrze na kobiety kręcą mnie.. Nie mowilam tego swojemu facetowi jeszcze nie wiem czy powinnam

Gość kasiaaa1990rrr.
oj to normalne mi tez się podobaja kobiety , nieraz obejrze się za nimi heh czesciej mi sie to zdarza niz za facetami ;) aczkolwiek mnie nie pociągają .. sama myśl o sexie (o ile to mozna nazwac sexem) mnie raczej odpycha a ciebie ?????

madagaskarka -> ponoć ok 80% społeczeństwa ma mniejsze lub większe skłonności bi seksualne przy czym jakieś 47% kobiet odbyło przynajmniej jeden stosunek seksualny z kobietą ;)

Gość madagaskarka
ale ja zawsze patrze za kobietami, za facetami wogole sie nie ogladam to mnie najgardziej martwi.. seks z kobietą, nie myslalam o tym nigdy, nie wiem czy bylabym to w stanie zrobic, ale jedno jest pewne rozkoszy z facetem nie przezylam nigdy. Jest dobrze ale nie super

Gość kasiaaa1990rrr.
Levviatan-- heh no ja tez przyznam się ze pare razy zdazylo mi sie calowac z kolezanka i ja obmacywac ale to bylo w gimnazjum ;) ale wiem ze mnie to nie kreci teraz ...jestem na 100% hetero..

Gość madagaskarka
a ja sie jednak obiawiam...

Gość offe aka
bo tak naprawdę kobieta nie potrzebuje faceta żeby być spełnioną seksualnie, facet to wymóg kulturowy i tradycja, ja też mam faceta seks - czyli penetracja nie jest konieczna a wręcz przeciwnie, koncentrowanie sie wyłącznie na penetracji i spełnianiu męskiej chuci kobieta nie wie co to prawdziwy seks że możnamieć kilka orgazmów jeden po drugim ale umiejętność postępowania, tego 70 % facetów NIE POTRAFI tylko nieliczni

Gość madagaskarka
czuje sie jakas inna :( zle mi z tym, kiedys gdy stalam na przystanku czekając na dworcu podszedl do mnie pewien mezczyzna, mowil ze mnie obserwuje , ze ogladam sie za kobietami niby taka gadka szmatka ale zauwazyl to chcialam w tym momencie zapasc sie pod ziemie, pytal czy mi sie dziewczyny podobają i takie tam..:\

madagaskarka -> zrozum że biseksualizm jest czymś naturalnym a nie jakimś zboczeniem ;)

Gość gość
Chyba nie przez to że 'nie jesteś ładna' nie ma ludzi brzydkich. Ja mimo szczupłej wysportowanej sylwetki 170 cm / 54 kg. Wszyscy mówią że jestem ładna (nie że się chwalę ale odnośnie tematu) mam faceta bardzo przystojnego pociąga mnie i mi się podoba. A mimo wszystko też lubie patrzeć na ładne kobiety. Sama mam 21 lat a podobają mi się trochę starsze tak 30-35 lat :P Jesli kobieta jest w tym wieku zadbana i sexy to strasznie mi się podoba :D I pewnie i bym poszła do łóżka z nią .