Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iceman24xxxx

czy ktoś z kafe spotkał się z drugą osobą z kafe?

Polecane posty

perw to dawne dzieje ale z tej ekipy co tu jest to tylko Ty widziałaś:P wrona młody czy nie ale wziąłbym Cię za włosy czy jak wolisz pióra i zrobiłbym Ci 3 wojnę światowa z Twoich dziurek:D Perw odp na temat zadany przez autora:D

Ice, sądzę, że więcej Pań widziało, może się wtedy w temacie nie udzieliły, ale oglądać mogły. Może nie pamiętają, z pół roku będzie chyba ;) A odpowiadając na pytanie zadane przez autora-3

Gość Ice ,,,
Ja się spotkałam :)

ohydna -> jestem z powiatu nowosądeckiego w Małopolsce wiec czy odległość przeszkadza możesz szybko ocenić ;p

źle mnie zrozumiałaś kojarzę rozmowę o nim ale nie kojarzę go stąd no chyba że to nabytek po tym jak no wiesz co mam na myśli:P i tak masz wpierdol wiesz za co:P

Gość uhahahahahaha
ty piszesz Iceman ze duzo tutaj wariatow i idiotow?? chwila,ty wstawiasz swojego pena na kafe i teraz zachwalasz jaki to jestes kozak w te klocki? odpowiem ci na twoj pierwszy wpis w tym topiku: tamta laska cie olala bo poznala cie juz po paru minutach jaki z ciebie debil! co zreszta potwierdziles swoimi wpisami tutaj :D:D:D

"źle mnie zrozumiałaś kojarzę rozmowę o nim ale nie kojarzę go stąd no chyba że to nabytek po tym jak no wiesz co mam na myśli i tak masz wpie**ol wiesz za co" W takim sensie możesz kojarzyć. A wpierdol może mi dać tylko ON :p

Gość do Ohydnej jędzy
M! Do męża, do garów i gotuj się do szkoły rodzenia, a nie z Levviatanami i innymi umawiaj! :O Bo nakabluję O. :P :D

Gość widzialem foto dziewczyny marz
eń, miała w stopce, ale szybko usunęła zajebista laska, szkoda ze mężatka a chętnie bym się z nią umówił, oj chętnie

I ja cos od siebie dodam. Spotkalem sie koncem wakacji z pewna mężatką, ktora szukala kochanka. Warunek, mezczyzna musilal miec od 30 lat w gore, stanu wolnego, niezależny i z wyższym wykształceniem. Jedyny minus byl taki, ze ja jestem zajęty i młodszy. No coz, nic z tego nie wyszlo. W miedzyczasie dowiedzialem sie, ze ona planowała odwet tą zdradą, za to, ze mąż ją zdradzil . Pisala, ze chce go zostawic, ale najpierw odwet. Doszedlem do wniosku, ze pan stanu wolnego, to mial byc nikt inny, jak przyszly kandydat na meza. A ja nie wykluczam, ze jesli kochanka bylaby stanu wolnego i miala fajny charakter, to bym mogl zmienic obiekt zainteresowan.