Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nike17

mikołajki!

Polecane posty

Mikołajki to już za niecałe dwa tygodnie pomóżcie co kupić ukochanemu na prezent! ma 24 lata dostał już coś typu koszulka perfumy kubek poduszka i nie mam pomyslu:( koszt to tak do 70 zł

Gość AWAW
ELEGANCKI PASEK SKÓRZANY ZA OKOŁO 60 ZŁ. ALBO ŁADNY KRAWAT

Gość AWAW
A ILE ON MA LAT ?

Gość ghfgjfg
24 lata durna pizdo, czytac nie umiesz?

Gość Studenziak
Kup sobie ladny stroj i zrob mu dobrego loda:)

Gość słuchaj tego co mówi
i zastanów się, czy np. nie narzekał nigdy, że czegoś tam nie ma, albo chciałby coś mieć? Ogólnie dość uniwersalnym prezentem są książki i multimedia: coś związanego z jego zainteresowaniami.

Gość AWAW
GHFG - NIE WTRĄCAJ SIĘ NADPOBUDLIWA PIZDO - NIE CIEBIE PYTAŁAM O WIEK

Gość AWAW
KUP MU ŁADNY MĘSKI PORTFEL - BYLE NIE DUŻEGO FORMATU BO FACECI TAKICH NIE LUBIĄ

słucham cały czas ale on wymienia zawsze żeczy które sobie musi kupić do auta albo do garażu ponieważ jest mechanikiem i zawsze też rzeczy kosztują od 150 wzwyż...:( a portfel też odpada bo ostatnio sobie sam nowy kupił:(

słucham cały czas ale on wymienia zawsze żeczy które sobie musi kupić do auta albo do garażu ponieważ jest mechanikiem i zawsze też rzeczy kosztują od 150 wzwyż...:( a portfel też odpada bo ostatnio sobie sam nowy kupił:(

Gość ja swojemu kupiłam porządny
skórzany portfel bo stary już ma cały zniszczony.

Gość tygryska..
zapach do samochodu :D

Gość owskaaaa
polecam pfum z avonu JUST PLAY meski. kosztuje normalnie 55 zl ale mi udalo sie zdobyc za 40 i wlasnie to swojemu na mikolajki kupilam :) do tego flaszka i styknie.

Gość łasiccczka
Plaka - środek do nabłyszczania tapicerki Wycieraczki skrobak Gaśnica gąbka do szyb etui na płyty - do schowka oczywiście :classic_cool:

nie doczytalam, portfel ma... To jeszcze wymienie Ci kilka prezentow ktore moj dostal na rozne okazje: torba na laptopa stolik pod laptopa telefon zegarek wygodny dres (taki ciepły do chodzenia po domu bo zawsze chcial sobie kupic) mate masujaca do samochodu (gadżet co prawda ale chwali sobie i używa) perfumy elektrczna maszynke do golenia nawigacje samochodowa

Nigdy nie kupuję dupereli typu maskotki, kubki itd, zawsze staram sie wybierac prezenty praktyczne

Gość qqqqqqqqqwerty
do ja - ale nie każdego stać na takie drogie prezenty :(

wszystko zalezy od tego czym sie interesuje... ja sie interesuje latniem i moja mala zrzucila sie z rodzinka i kupila mi zawalisty noz ratowniczy... moze glupi prezent na swieta, ale kiedy jestem w samolocie zawsze mam go przy sobie i kiedy cos sie nie uda napewno bedzie moja ostania szasna... a dostalem od mojej malej... ;)

sorki, przeczytałam tylko temat a nie doczytałam oczywiście do jakiej kwoty ma być prezent :) to może zestaw kosmetyków typu żel pod prysznic + pianka do golenia + balsam po goleniu + maszynki? Oprócz tego co mi przychodzi do głowy to pokrowce na fotele do samochodu bielizna jakaś koszula lub bluza alkomat znalazłam też matę masującą w przystępnej cenie: http://moto.allegro.pl/mata-masujaca-do-masazu-do-domu-i-auta-prezent-i1315781488.html

z tym że poszukuję prezentu tak do 70 zł więc na laptopa to mnie raczej nie stać...ale dobry pomysł

nie pisałam o laptopie tylko torbie na laptopa lub stolik pod laptopa a za 70zł spokojnie kupisz o ile ma laptopa :) Jeśli nie to może wybierzesz coś z propozycji podanych wyżej. Na razie nic mi już do głowy nie przychodzi.

a stolik który kupiłam służy nie tylko pod laptopa ale również pomocny przy śniadaniach do łóżka :) Moj jest bardzo zadowolony :)

a perfumy też były:) a zastanawiałam się właśnie nad zestwem do golenia:)

skoro jest mechanikiem to może jakaś skrzynka narzędziowa? poszukaj na allegro, jest duzy wybór do takiej kwoty