Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nike17

mikołajki!

Polecane posty

Gość ja swojemu kupiłam porządny
to kup jakieś kosmetyki + winko które później razem wypijecie :)

Gość Ja tez mam pytanie prosze
a moj interesuje sie komputerami, nie tyle co na nich siedzi i gtra w cos tylko lub iw nich grzebac, naprawiac itd itd wiem, ze marzy o jakiejs porzadnej ksiazce o kompach ale konkretnie o czym moglabym kupic to nie wiem. Bo sa o programowaniu, o tworzeni ustron itd itd mase jest mozliwosci pomozecie tez mi?

mam znajomego który w tym siedzi jak się czegoś dowiem to napiszę

:)

wszystko jedno:) byle nie kilka stówek

Gość ja swojemu kupiłam porządny
mój jest informatykiem więc zaraz go zapytam i dam znać co poleca :)

nike tez o bluzie myslalam. Tylko boje sie z allegro ze material bedzie kiepski i szybko sie zmechaci ale ta bluza z linku mi niezbyt sie podoba

Gość a taka?? co myslicie
moj to wiem, ze nie lubi kolorowych jakis jaskarwych lubi kolor szary, czarny, granatowy i w tym mu najbardziej do twarzy:) chcialabym cos w stonowanych kolorach i bez napisow bo ma jednak 26 urodzinki teraz:P ale bluzy lubi tylko nie wiem kompletnie jaka mu kupic

no ja sama nie jestem jeszcze do niczego przekonana jak cos wyczaisz fajnego to wklej linka to bedziemy sie radzić:)

na tym allegro to teraz jest jedna wielka lipa. No doslownie. Moze ktos zna adres sklepu internetowego z jakimis fajnymi bluzami meskimi?

Jeny , bluza za 40 zł, co za gów.no. Wstydu nie macie czy co? Po pierwszym praniu ta tandeta się skurczy albo zmechaci. Ja mojemu to za tyle bokserki kupuję, żeby miał dobre jakościowo i sobie chwalił.....

a ja mam kota my nic jeszcze nie wybralysmy po za tym ta bluza to 70 zl kosztuje jak masz jakies pomysly to poddaj a nie krytykujesz sama jestem niezadowolna z tego co oferuja na allegro:( szukam czegos fajnego al po sklepach nie pochodze bo jestem uziemiona mam goraczke a urodziny tuz tuz i zreszta mikolajki

bokserki dostal ode mnie w zeszlym roku i tez nie byle jakie:) dalam 36 zl:)

Spokojnie to tylko mikołajki, większy prezent zrobisz na święta. Możecie wspólnie ustalić,że zamiast robić sobie prezenty pójdziecie razem na kolację i do kina. Możesz kupić ramkę na zdjęcia i wsadzić tam waszą fotkę. Możesz mu kupić porządnego pendriva o pojemności 16 Gb. Jak lubi alkohol to jakieś whisky albo likier , są tak ładnie pakowane ze szklankami gratis. Może być książka lub płyta. Fajna będzie koszulka, za 70 zł koszulkę można dostać dobrą jakościowo i firmową. Możesz mi kupić właśnie bokserki jakiegoś atlantica i coś do tego.

no wlasnie urodziny maja byc polaczone z mikolajkami wiec to nie sa tylko mikolajki.. mam problem. Najbardziej cos z ubran by mu sie przydalo ale koszul nie nosi ma styl sportowy.. pracuje w sklepie elektro i ma mase tych pierdol elektroniczno komputerowych zawsze jakas okazje wylapuje ma pendrivy ( czy jak to sie to pisze) gadżety itd.. nie ma nigdy natomiast czasu by kupic sobie ubranie i mysle o bluzie ale rzeczywiscie w na allegro to tandeta:( ja moge kupic cos do 150zł.

ineterresuje sie nowinkami technicznymi, komputerami itp ale on w tym siedzi na co dzien wiec zaden prezentnic nowego. A ubranie to jednak i sie przyda i sie ucieszy, bo nie kupuje sobie nic nie lubi lazic na zakupy jestesmy ze soba krotko 2 lata.

Możesz kupić mu koszulkę, szalik i wypasioną bombonierę :] Na allegro da się wyszukać, ale musisz wpisywać firmami , bo tam przeważa tandeta.

a polecasz jakies firmy? bo ja na meskiej modzie sie nie znam

Gość ala324222
co to w ogole za pomysl kupowac sobie cos na mikolajki...moze na trzech kroli tez sobie cos kupicie? i na halloween... kup mu flaszke jak tak bardzo chcesz... byle nie starogardzka;) http://infobot.pl/r/1Sns

Gość titafka
to, tamto, siamto, a Ty ciągle kręcisz nosem. Rusz głową i sama mądralo się wysil, w końcu to Twój facet, nie nasz.

nie kręce nosem tylko nie mam już pomysłu...gdybyś przeczytał/przeczytała temat to byś wiedział/działa o co chodzi... a więc słucham dalszych propozycji...:)