Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problematyczna23

Już nie wiem... sen problemem..

Polecane posty

Gość problematyczna23

Zasypiam o 4 a powinnam wstac o 7, mimo że kładę się o 00,00 dalej leżę do 4... dzisiaj wzięłam 2 tabletki wspomagajace sen ( bez recepty ) + meliska ..zadziałało o 4.. tak że budzika nie słyszałam i wstałąm dopiero teraz ;/... tylko że obowiązki czekają i nie mogę tak opuszczać szkoły / pracy... bylo teraz trochee stresujących sytacji w moim życiu między innymi, brak kontaktu i kłotnia z chłopakiem, ale przecież nie chce być uzależniona od tego ze jak z nim nie rozmawiam to nie mogę zasnąć! teraz najważniejsza jest dla mnie praca i nauka... Czego jeszcze spróbować..?

Gość zapracowanasssssssssss
spróbuj się na maksa zmęczyć przed snem, zajmij się czymś wieczorem żeby nie myśleć o problemach - zrelaksuj się. Idź na basen albo ciepło się ubierz i śmigaj na długi spacer.

Gość problematyczna23
spróbuje ale fizycznie bo psychiczne zmęczenie nic nie pomaga :D

Gość fhdfdhgfh
ja jak mam problemy ze spaniem,to biore magnez w wiekszej ilosci niz jest zalecone ,dziala

Gość A_ni_a
polecam magnez przez min tydzien, zero kawy i herbaty na około 4 godz przed polozeniem sie spac spróbuj tez sesji m4y- 4 sleep ja mam jako plik mp3, ale jest tez chyba na CD zamówiłam chyba 2 miesiace temu, teraz słucham przed snem co kilka dni, jak mam bardziej nerwowy dzien zobacz tutaj www.mind4you.pl

Gość problematyczna23
dziękuje... trzeba z tym walczyc bo to jest strasznie męczące.... i kiedy ma się mature na głowie ;/