Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamcia3244

Wykładzina dywanowa- kto posiada ?

Polecane posty

Gość Kamcia3244

Jak w temacie, mam pytanie czym najlepiej prać taką wykładzine ? położona jet nawet w kuchni i o plamy nie jest trudno :/ poradzcie mi coś, vanisz odpada bo to szajs, może jakieś domowe środki ? :)

Gość metaluffa
Domestos The No Colour Maker :classic_cool:

Gość Kamcia3244
taa wykładzine domestosem ? ;d a i mam raczkujące dziecko

Gość metaluffa
Dziecka nie myj domestosem 🖐️, wykładzinę nią umyj. Co prawda kolor straci ale za to plam nie będzie :classic_cool:

Gość mały motylekkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Vanisz mi pierze super, z kuchni wywal ta wykładzine

Gość awawa
woda z proszkiem i ludwik

Gość Kamcia3244
ja ywnajmuje mieszkanie i nie chce mi się obcym ludzią czegokolwiek zmieniać :p jak by to było moje mieszkanie to by dawno tej wykładziny nie było ... a wiec nie wiecie, no szkoda :)

Gość Kamcia3244
vaniszem już prałam, u mnie efektów nie było :)

Najlepiej płyn do mycia naczyń z wodą i szorować na kolanach jaś szczotką ;) Ewentualnie jakiś specjalny płyn do dywanów ;) Pamiętaj żeby nie zmoczyć za bardzo wykładziny bo wolno schnie ;)

Gość Kamcia3244
hmm no może spróbuje ten płyn z proszkiem do prania :d

Gość Kamcia3244
troche drogo... prawie 200 funtow :p

Gość Iza87
No, ale moze w polsce znajdziesz cos podobnego, tylko taniej. Naprawde polecam. Tam jest taka plaska plastikowa koncowca i zasysa wode razem z brudem do srodka.

Gość Kamcia3244
troche drogo... prawie 200 funtow :p

Gość Kamcia3244
ja w anglii mieszkam ;)

Gość Iza87
A, sorry, to ja tez oczywiscie w anglii. Poszukaj na ebayu. xxx

Gość w kuchni wykaldzina?
beznadziejnie :O nie mozecie jej zerwac i polozyc gumoleum albo plytki?

to tych powyzej jak wynajmuje mieszkanie to niczego zrywac nie moze. Ja kupilam to sobie w kuchni i na dole zrobilam kafelki a w anglii prawie wszyscy maja wykladziny dywanowe.

Gość gość
Ja mam świetną wykładzinę dywanową, dobrze wygłusza pomieszczenie nie jest taka trudna w utrzymaniu, świetnie się prezentuje i była dobrze zamontowana na podłodze : ) To była dobra decyzja, nawet posiadanie w domu zwierzaków. jakoś mocno nie utrudnia czyszczenia. Jak chcesz namiary na dobre, zajrzyj tutaj http://www.axprocarpets.com/ . Pozdrawiam

Gość gość
Ja zdecydowałam się na wykładzinę w pokoju dziecka. Moje dziecko głównie bawiło się na podłodze ale zawsze siadało tam gdzie akurat nie było dywanu. Kupiliśmy wykładzinę w Obi ale mieliśmy problem z jej położeniem dla tego skontaktowaliśmy się z firmą www.podlogi-serwis.pl . Teraz moje dziecko może bawić się na podłodze godzinami.

Gość gość
My mamy wykładzinę dywanową w całym domu. Bardzo mi sie to podoba bo mieszkanie wydaje sie ciepłe. Do ułożenia wykładziny musieliśmy wynająć firmę, która się w tym specjalizuję. Polecono nam firmę www.podlogi-serwis.pl.

Gość gość
Też mam od firmy www.axprocarpets.com . Godna polecenia bo świetnej jakości i dobra w utrzymaniu. Do tego nie była tak kosztowna, jak zakładaliśmy z mężem wcześniej, śmiało można brać:)

Gość gość
no właśnie! Ja kiedyś miałam, zmęczyłam się nią zmieniłam podłoge na panele a teraz znow stoje przed wymiana i nie wiem na co postawic - wykladzina czy panele? co polecacie?

Gość gość
Ja stawiam na wykładzinę. Zarówno dywanową jak i pcv. W pracy mamy linoleum od http://rafmar-wykładziny.pl/oferta/ -tam jest spore natężenie ruchu i podłoga daje sobie świetnie radę także myslę ze to najlepszy wybor.

Gość gość
Polecam wykładziny dywanowe (szczególnie te igłowe) od http://www.axprocarpets.com/pl. Świetna jakość w dobrej cenie. Wykładzina po latach użytkowania nadal wygląda jak nowa, świetnie się spisuje.

Gość gość
Zachęcam do zakupu wykładzin od www.aximo.pl, bo naprawdę dobrej jakości i o dziwo za bardzo przystępną cenę! W biurze i w domu mamy, bardzo fajne są. :)

Gość gość
My posiadamy! A to za sprawą Tukana http://www.wykladziny.szczecin.pl/ , który nie tylko zaopatrzył nas w tego typu wykładzinę, ale również zajął się jej montażem! Nadała ona sporo uroku do naszego wnętrza, prezentuje się wyśmienicie. Tradycyjne rozwiązania z reguły bywają najlepsze. :)