Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SuSan13x

Moj tata zdradza moja mame a moja mama zdradza mojego tate...;( HELP

Polecane posty

Moja mama jest uzalezniona od internetu a tak dokladniej od strony Fotka.pl I G-G...poznala faceta przyjechala tu do angli do pracy,wziela mnie ze soba i w tym czasie moj tata poznal inna babe ANIE i sie zaczelo...moja mama znowu poznala innego PIOTRA i chyba jest z nim w ciazy a moja mama ma 49 LAT....;( MOJE ZYCIE SIE POSYPALO.......;( Pomocy co mam zrobic?? mam jeszcze 2 braci i 1 siostre ale oni nic o tym niewiedza wiedza tylko o tacie...

Trudna sprawa. Cóż. Nic chyba nie poradzisz. Są jeszcze młodzi i niedojrzali. Mają dopiero po 50 lat. Może z czasem wydorośleją.

no tak ale jednak ja mam 13 lat i ja potrzebuje teraz matki a ona...ma mnie gdzies..ja przez nich cierpie...;( moje rodzenstwo ma juz 18,23,26 lat...oni sobie poradza a ja nie...;(

Gość starczy jedno zdanie
Tobie się życie posypało bo oni się zdradzają? No coś Ci się pomyliło, chyba im, nie Tobie. A Ty jak masz taki przykład, to uważaj, żebyś tak samo nie robiła, bo wtedy Twoje się posypie. Ich sprawa co robią pamiętaj.

Susan, poproś o pomoc starsze rodzeństwo. Niech się tobą zajmą. A Mamę musisz wychowywać. Zainstaluj program filtrujący treści internetowe (taki jakie zakłada się dzieciom) i zablokuj jej fotkę. Rodziców trudno wychowywać. Wymaga to dużo cierpliwości, ale w końcu napewno się uda.

Gość brym bum brem
tak ich sprawa... ja pitolę, współczuję Twoim dzieciom

Gość starczy jedno zdanie
oczywiście że ich sprawa. A ty współczuj sobie.

Master ty mnie najbardzziej rozumiesz juz myslalam zeby poroamawiac z rodzenstwem ale nie bd z ty zyc...do usranej osiemnastki potem sie wyprowadze i bedzie git...=]