Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 432424

mial ktos kiedys CB radio?

Polecane posty

Gość 432424

albo ma? Fajne to, jakie macie wrazenia?

Ja mam CB radio w samochodzie od jakichś trzech lat. Jakie wrazenia ? A no w życiu jeszcze mandatu nie zapłaciłam a jeżdżę duuużo :)

Gość 432424
A ile takie cos kosztuje? Gadaja glownie kierowcy?

Gość Cb jest w pl bardzo
popularne , jakie wrazenia ? a co maja wrazenia do posaidania cb ? jedziesz pytasz ao droge lub sluchasz co inni gadaja :P osobiscie nie wciskam gruszki :P ale przyznam, ze czasem sluchajac mozna sie ubawic niemal do lez

Gość Pan Biznesmen x64 KUTAFONv4
cb samochodowe ma zasięg kilka-kilkanaście kilometrów - w zależności od anteny, radia, zestrojenia itp :) czyli odpowiadając na twoje pytanie - gadają w 99% kierowcy ;) koszt przyzwoitego zestawu radio + antena to 400-600pln

Gość taa szczególnie słuchając
bluzgów kierowców :P jak jadę z dzieckiem, to CB wyłączam

Gość 432424
A nie- samochodowe?

Gość Pan Biznesmen x64 KUTAFONv4
niesamochodowe to poszukaj w necie informacji ;) są hardkorowcy co kupują sprzęt za grube tysiące i gadają z ludźmi oddalonymi o dziesiątki czy setki kilometrów niewiadomo o czym :)

Gość Sebastos 740i
No gdyby nie cb polowa kierowcow , albo lepiej lacznie ze mna bylaby juz bez prawka. :)

Ja dałam za moje CB 400 zł łacznie z anteną + 30 zł dostrojenie i działa wyśmienicie :) Redukuje szumy i ściąga z daleka... Też jeżdże z dzieckiem i na szczęście bluzgi i przekleństwa nie zdarzają sie często, a jak już ktoś klnie to inni go opierd..... i mówią, ze jadą z nimi dzieci i mają sie opanować :) No i fakt, pośmiać się można nieraz bardzo.... a ile bym już mandatów zaliczyła, ojojoj..... Ja osobiście nie tylko słucham ale też i pytam często i panowie bardzo się cieszą jak słyszą kobiecy głos i chętnie odpowiadają :)

CB radio to genialna sprawa. Kierowca wtedy może być prawdziwie poinformowany nie tylko o kontrolach na drodze, ale także o natężeniu ruchu, wypadkach, czy objazdach. Jeżeli ktoś jeździ na dłuższe dystanse, koniecznie powinien się zaopatrzyć. Polecam sklep wasserman.pl, który ma spory wybór różnych modeli :)

Gość 432424
a czy to prawda, że jak ktoś przeklina przez CB to dostaje mandat i punkty karne?

Gość gość
ja kupiłam mężowi dawno już i jest zadowolony, choć póżniej kupiłam mu system głośnomówiący i to sprawiło mu jeszcze większą radość. Gadżety do samochodu to świrtna sprawa.

Gość gość
ja kupiłam mężowi dawno już i jest zadowolony, choć póżniej kupiłam mu system głośnomówiący www.secar.pl/ i to sprawiło mu jeszcze większą radość. Gadżety do samochodu to świrtna sprawa.

Gość gość
Mój mąż jeździ w firmie transportowej i ma CB radio. Ostatnio nawet zamawiał nowe ze strony www.azstudio.com.pl, jemu pomaga w pracy