Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikea logi

tęsknicie za kims z kafeterii ? za kims kogo juz nie ma albo pojawia sie rzadko?

Polecane posty

Gość pluszaq
ja tesknie za osobami z baaaardzo dawnych czasow: sprytna kotka zeta kai znudzony cenzura nacelle iwosia haneczka hoona smiejaczek lampart robaczek loopka kajusia piegowaty fiolek zajac poziomka akara giovinetta tygrysek ..... dlugo by wymieniac...... to osoby z samych poczatkow kafeterii, na pewno juz im sie znudzilo, albo maja wazniejsze rzeyc w zyciu niz kafe ;) ale moze jeszcze ktos z w/w osob tu zaglada ... pod innym nikiem? jak tak ,to prosze sie przyznac :) tesknie za wami :) choc pewnie mnie nie znacie :)

Gość ja yebie
Mistrz Cientej Riposty, tesknie za nim juz hohohooh i nikt nic nie wie, czeski film :O Mistrzu wroc blagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam za PRZERWA tez tesknie

Gość a ja tesknie za
komiczne

Jestem :) Chociaz kilkakrotnie w ciagu ostatnich lat zmienialam miejsce zamieszkania :) Ale wciaz jestem ta sama zakrecona, zwariowana czarnula :) i chyba zawsze nia bede.

tak, ja za zawsze szczerym, ale tym sprzed reformy zreformowany szczery jest do lufta

Gość micalekkknnn
ja za ramtatą i troche tez za sweetie