Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość la gomera

mój chłopak jest bezpłodny

Polecane posty

Gość la gomera

Proszę o pomoc. moj chlopak powiedzial mi niedawno, ze jest chory i prawdopodobnie bedzie bezplodny. do tej pory bylismy szczesliwi, wszystko ukladalo sie po naszej mysli. bylo nam ze soba bardzo dobrze, wiazalismy wiele wspolnych planow. nagle ukochany powiedzial mi, ze nie chce mnie pozbawiac mozliwosci zalozenia rodziny, macierzynstwa i chce zerwac ze mna z powodu swojej choroby. uwaza, ze to z jego strony najlepsza decyzja, tak bedzie najlepiej dla mnie... nie przyszloby mi do glowy, zeby sie z tego powodu rozstawac... kocham go i chce byc z nim zawsze, nie tylko jak jest wszystko ok. czy powinnam pokornie przyjac jego decyzje czy tez walczyc o ten zwiazek? sadze, ze on teraz potrzebuje mojego wsparcia. nie wiem co robic... pomocy!

A jest z Tobą z miłości, czy by płodzić bachory? :O Jakaś masakra :O

decyzję musisz podjąć sama musisz pomyśleć jeszcze o jednym, że za kilka lat możesz mieć silną potrzebę posiadania dziecka. Czy będziesz w stanie z tego zrezygnować? Czy partner zgodziłby się na dziecko np. z adopcji lub dawcy nasienia? Oczywiście może być tak, że instynkt Cię nie dopadnie

Jak długo jesteście ze sobą? PRAWDOPODOBNIE CHORY nie ma czegoś takiego.Albo jest sie chorym albo zdrowym jak byk.Zachęć jego do zrobienia odpowiednich badań :)

Gość odeszlabym....
jednak facet nie jest wart by poswiecac cale swoje zycie

Pogadaj z nim, że nie ma sensu się rozstawać z takiego powodu :) Wesprzyj go i daj mu do zrozumienia że to dla Ciebie nie problem, zawsze możecie zaadoptować dziecko :)

Gość odeszlabym....
albo on zwyczajnie chce cie do siebie zniechecic a dzieci sa tylko pretekstem......

Gość odeszlabym....
albo .!!! zacznij kochac sie z nim do konca i mow glosno ze masz dni plodne.....bedziesz wiedziala na 100% czy to nie blef:)

Gość OlaZPomorza23232
Nie stosuj zabezpieczenia.

Gość lom.kia
radze zrobic jakies wiarygodne badania przed takimi ocenami, np w Invimedzie..

Gość MLPUfoFoop
Przejebane. Poszukaj samca który umie zrobić bachora. Raczej nie pozdrawiam.

Gość gość
Jestem szczupłym brunetem. Mam 33 lata, 185 cm wzrostu, czarne gęste włosy, oczy brązowe, wyższe wykształcenie techniczne - dwa fakultety. Mam dość szerokie zainteresowania się m.in. lotnictwo, sztuka..itd Jestem w związku. Bez nałogów. Jestem zdrowy i niedawno przeszedłem większość badań: morfologia i jakość nasienia. Wszystkie wyniki są dobre. Grupa krwi B RhD + Nie oczekuje, żadnej gratyfikacji. Nie oczekuję kontaktu z dzieckiem. Preferuje tzw. "metodę naturalną" Zainteresowaną panią lub parę z Krakowa lub okolic proszę o kontakt: korser@interia.pl