Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odeszlabym....

DO MATEK TUTEJSZYCH!!

Polecane posty

Gość odeszlabym....

nauczcie sie pisac!! Robicie takie bledy ortograficzne ze az w oczy razi!!! Jak mozna napisac "CUŻ"....." Z KĄD"....."BUL".........no cholera jasna.......dziewczyny.......wezcie slownik jak sie nudzicie i przeczytajcie!!

Gość hjdhnwe xu
zgadzam się z Tobą zupełnie, rozumiem literówki... zwłaszcza, że można włączyć autokorektę!

Gość odeszlabym....
najgorzej jak czyta sie wywod na jakis temat...jedna druga poucza a byki sypie ze kolana sie uginaja........

Gość masz racje w 100%
mnie to poraża jak tu niektóre matki piszą

Gość gryczka
Zgadzam się, ale to chyba nie tylko matek dotyczy:-) Raczej ogromnej grupy użytkowników internetu. Według mnie na wszystkich podforach te same błędy aż kłują w oczy. A swoją drogą na większości forów, także na kafeterii, słowo "kłują" jest podkreślane. Może nic dziwnego, że ludzie nagminnie piszą "kują" tam, gdzie powinno być "kłują" :-p

Gość A ja nie będę się logowała...
Ja lubię to forum, ale to prawda... niby można napisać "jak się nie podoba to nie czytaj", ale wtedy nic bym czytać nie mogła :o Dla mnie to też jest straszne... 3/4 narodu z wyższym a nawet pisać nie potrafi bez błędów.

Gość odeszlabym....
"MUJ"......."LUZKO".........!!!!!!!! co wam sie dzieje?????

Gość lepsze kwiatki bywaly
moje ulubione to narzyczony narzady pluciowe

albo nagminne używanie słowa "bynajmniej" nie wiedząc co ono oznacza :O ludzie mylą je chyba z "przynajmniej"

Gość gryczka
Hally, zdecydowanie masz rację :-) Też ciągle widzę ten błąd. Poza tym wszechobecne" Z KĄD" lub "Z KĄT" oraz "WZIĄŚĆ". Nie mam pojęcia, skąd to się bierze. Przecież to nie jest żadna umiejętność wymagająca średniego nawet wykształcenia :-p Ludzie chyba bardzo mało czytają.