Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiecajekoaaaaa

CO WYMYŚLICCCCC ?????:(( NA ROCZNICĘ

Polecane posty

Gość obiecajekoaaaaa

jutro mija nam 2 lata.. on pracuje, ja nie.. wiem, ze oddał długi, kupił to tamto i nie ma juz od tyg kasy z wypłaty i pożycza aby na jutro było nam miło i chce kupic upominek jakiś mi :O ja mu mówię , ze nie mam kasy i nie będę miała na żaden upominek.. a on,że ok, że przeciez on mi tez laptopa nie kupi i w ogóle.. ale tak z pustymi rękoma.. widzimy się na fajnej kolacji, potem jedziemy do niego.. co wymyślic aby mu było miło.. laurki przecież nie zrobię:(

Gość obiecajekoaaaaa
upup

Gość obiecajekoaaaaa
proszę, podpowiedzcie cos:(

Gość adrenalinnnna
czekoladki chociaz... cokolwiek

Gość adrenalinnnna
albo tez pozycz troche kasy i kup jakis kosmetyk

Gość anikaaaaa
a czemu laurki nie???? fajny pomysł...zrób jaaks mega wypasiona kartke albo list w wyznaniem miłosnym, nie wiem nagaraj płytke z ze zdieciami, zrób album, albo muze jakas nagraj wasza alubiona... jest wiele pomysłow.

Gość obiecajekoaaaaa
on wie, ze ja pozyczyc nie mam skad i to tez mu pisałam, ehhh nie wiem, to juz jutro a jak sie stresuje:O

Gość zakładaj jakąś seksowną
bieliznę i daj mu w kopercie kupon na spełnienie trzech fantazji seksualnych z tobą. Kup karton i zrób jakieś fajne,na pewno się ucieszy;)

Gość zakładaj jakąś seksowną
albo bielizny nie zakładaj w ogóle i wręczając mu te kupony szepnij mu to do uszka;)

Gość ja też nie miałam siana więc
na rocznicę zrobiłam album z naszymi zdjęciami, sama je wydrukowałam w domu, ponaklejałam na kolorowe kartki, do tego np różne cytaty z naszych ulubionych piosenek, fragmenty smsów :) jakieś nasze śmieszne teksty itp...

Gość adrenalinnnna
albo prezentacje ze zdjeciami a w tle pisenka i na poczatku: to juz dwa lata....

Gość obiecajekoaaaaa
daje zdjecie do ramki swoje.. na kartki kolorowe przytkleje inne zdjecia moje z dziecinstwa itd.. nic lepszego nie wymysle.. nasze zdjecia mam tylko w komputerze, nie mam tuszu.. wiec nakleje moje z dziecinstwa etc... i ten kupon zrobie:D

Gość adrenalinnnna
ALE PO CO MU tWOJE zdjecia z dziecinstwa? za kazdym razem jak bedzie sie z Toba kochal bedzie na nie patrzy i wyobraz sobie ze kocha sie z dzieckiem!

Gość obiecajekoaaaaa
nie mam innych zdjęc.. wszytskie te aktualne sa w komputerze.. on moich pełno tez tych aktualnych.. na kompie..

Gość staram się pomóc..........
to może już lepiej zrób prezentację z jakąś muzyką bo naprawdę te zdjęcia z dzieciństwa to trochę bez sensu.. albo np napisz mu 100 powodów dlaczego go kochasz..może narysuj taką historię waszego związku w formie mapy? o ile umiesz rysować ;) w sumie późno się za to zabierasz skoro to już jutro

Gość obiecajekoaaaaa
do ramki dałam zdjecie a miare aktualne bo znalalalm jakieś.. te z dziecinstwa bda w formi zartu na papierze kolorwym, smieszne podpisy + ten kupon które ktoś pisał i te 100 powodów czemu go kocham to tez super pomysł, a on uwielbia moje zdjecia jak byłam mała