Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tenczowydom

Oferta opieki nad osobami starszymi i chorymi schizofrenia, alzheimer-Wrocław

Polecane posty

Gość tenczowydom

Mamy przyjemność poinformować, iż w związku z bardzo dużym zainteresowaniem, wkrótce zostanie otwarty prywatny dom opieki o nazwie „Tęczowy dom. Oferta kierowana jest osób młodych jak i starszych, samotnych, niepełnosprawnych, wymagających kontynuacji leczenia poszpitalnego lub tych ,które ze względu na stan zdrowia i stopień niepełnosprawności oraz brak możliwości samodzielnego funkcjonowania w środowisku domowym wymagają stałej ,troskliwej i profesjonalnej opieki. Mamy szerokie doświadczenie w opiece nad osobami z zaburzeniami psychiatrycznymi i z niepełnosprawnością fizyczną oraz intelektualną, nie obca jest nam schizofrenia, alzheimer, autyzm czy epilepsja oraz inne choroby. Jeśli jesteście Państwo zainteresowani naszą ofertą prosimy zapoznać się z naszą ofertą na stronie : http://tęczowydom.pl/ lub napisz do nas : tenczowydom@wp.pl

Gość tenczowydom
nasza oferta również obejmuje utylizację starszych ludzi, ich recykling i ćwiartowanie. jesli masz ojca, matkę, dziadka, babkę - chorych, niedołężnych, robiących pod siebie, mających klopoty z pamięcią - przywieź ich do nas albo my zabierzemy ich od ciebie. zapraszamy!

Gość violka z mazowsza
zabijacie ludzi? szok!

Gość tenczowydom
Opiekujemy się osobami ,które z różnych powodów same nie są w stanie sobie poradzić w życiu .Których rodziny nie mogą zapewnić stałej opieki .Myślę drodzy Państwo że nie do końca przemyśleliście swoją wypowiedz .W takim ośrodku pensjonariuszy traktuje się jak własną rodzinę ,przy okazji pensjonariusze mają zapewnioną pełną opiekę medyczną. Między pensjonariuszami nawiązują się przyjaźnie i panuje dobra atmosfera. Czasem jest to leprze wyjście niż pozostawienie chorej osoby samej w domu idąc do pracy i zastanawiać się czy nie zrobi sobie sama krzywdy bo np. zapomni zakręcić gaz .Nawet wynajmując prywatną opiekunkę nie zastąpi to całego personelu medycznego ,lekarzy i pielęgniarek i opiekunek a osoba pozostająca sama w domu czuje się jednak osamotniona i niepotrzebna. Odpowiadając na wcześniejszą wypowiedz sama miałam problem z tak chorą osobą na początku sama się nią opiekowałam ,następnie korzystałyśmy z podobnych usłój w tej chwili jest już dużo lepiej a tamte czasy pozostały tylko wspomnieniem. Na koniec PROSZĘ NIE URZYWAĆ MOJEGO NICKU W SWOICH WYPOWIEDZIACH PODAJĄC SIĘ ZA MNIE.

Gość szminkowa dama
nie naciągajcie ludzi jestescie oszustami idiotko, robisz za dużo podstaowych płędow ortograficznych więc co ta ściema spadaj stąd!

Gość gość
U nas we wrocławiu jest holistic care - firma, która oferuje profesjonalne usługi pielęgniarskie jak i opiekuńcze. czasami takie firmy się przydają - można gdzieś wyskoczyć i nie martwic się, ze chory jest pod złą opieką. doświadczeni, kompetentni i posiadający nowoczesny sprzęt

Gość Susan Indie
Przyznaję, że firma Holistic Care jest naprawdę godna polecenia. Pomagają mi oni w opiece nad chorym tatą.

Gość gość
no właśnie coraz więcej czytam o Holistic Care - powiedzcie mi jak to wygląda w praktyce? Coraz trudniej nam godzić opiekę nad 80 letnią babcią - niby nie jest źle ale dzieciom też trzeba poświęcić trochę uwagi, czasami trzeba gdzieś wyjść i nie ma z kim zostawić jej. W jakim zakresie pomagają?

Gość gość
do mojej mamy przyjeżdżają z holisticcare, jeżeli chodzi o te opiekuncze usługi to w zasadzie wszytskie takie codzienne czynnosci, pomogą się ubrac, skorzystac z łazienki, podac jedzenie, u mnie mama codziennie bierze zastrzyki, pani tez sie tym zajmowała. także to dosc wszechstronna pomoc. największy problem to taki brak sprawnosci fizycznej u mojej mamy, więc musi być ktoś kto pomoże w opiece, ja sama nie dałabym rady, a nie biorę nawet pod uwagę domu opieki

Gość milka123b
Fajnie , że takie miejsca się otwierają . Ja sama już sił nie miałam by sie opiekować moją babcią a tylko ja wtedy jej zostałam. Pamiętam , że czasami 3 noce z rzędu nie spałam. Starałam się opiekować nią jak najbardziej potrafiłam. Często jak nie miałam czasu by zrobić obiad podawałam jej nutramil. Nie powiem często ratował mi czas i cierpliwość bo babcie czasem było trzeba karmić a to wypiła i miała energie i wszystkie potrzebne witaminy i węglowodany czy białka.

Gość madalina o
Ja pomogłam osobie z rodziny zapisując ją na rehabilitację we Wrocławiu do Holistic Care i cieszę się, że rehabilitacja daje dobre rezultaty.

Gość sylviana r
A ja szukam kogoś do opieki i rehabilitacji dla mojej cioci - kogoś z doświadczeniem i dobrze żeby była to osoba z Holist Care bo wiem, że są dobrzy fachowcy tam.

Gość lidianna f
Holistic Care naprawdę pomaga osobom potrzebującym, mój wujek jest bardzo zadowolony z ich pomocy przy rehabilitacji i zabiegach.

Gość Kejjsza
tak, ja też korzystałam z ich pomocy, szkoda ze nie można liczyć na państwową taką pomoc bo terminy są mega odległe..ale dobrze ze są takie firmy jak holistic care i pomagają!

Gość żanetaKlich
Od siebie mogę podpowiedzieć dla poszukujących VeniVidiVici, teraz ciężko znaleźć dobrą placówkę, ale warto rozważyć kilka domów i mieć porównanie.

Gość gość
Polecam firmę Justyna DOM, jeśli ktoś szuka nowoczesnej, prywatnej placówki na terenie województwa dolnośląskiego lub wielkopolskiego. Mają siedem placówek partnerskich, nie pobierają żadnych opłat. Zgłosiłem się do nich w sprawie mojej babci, opisałem jakiej placówki szukam (lokalizacja, cena) a oni w ciągu kilku godzin zaproponowali mi cztery palcówki gdzie są wolne miejsca. Wybrałem z babcią placówkę w Lesznie, babcia czuje się tam dobrze, ma już nawet koleżanki. Lekarz i rehabilitacja jest na miejscu. Jeśli ktoś nie ma czasu na szukanie domu opieki to polecam ich usługi. Tel do nich 693465703.

Gość Justyna DOM
Jeśli opieka domowa jest niewystarczająca a, wymagana jest opieka całodobowa warto wówczas rozważyć dobry, sprawdzony dom opieki. Prywatne Specjalistyczne Domy Opieki - empatia, cierpliwość, wyrozumiałość i domowa atmosfera www.opieka-justynadom.pl Justyna DOM Wrocław i okolice Pozdrawiamy Serdecznie