Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla sierpniowa mama

pierwsze usg

Polecane posty

jak w temacie, w ktorym tygodniu ciazy powinno sie wykonac pierwsze usg? w ktorym tgodniu powinno byc juz widac bijace serduszko? czy jak sie wybiore na poczatku 7 to bedzie ok?

i wytrzymalas az do 9 tygodnia? ja mam maly porblem, bo mieszkam w uk moj gin oczywiscie ma urlop przed swietami i gdybym poszla do niego to bylby 7 tydzien... nie wiem czy jest sens ale jak nei pojde to dopiero po nowym roku... a to strasznie duzo czekania!

no wytrzymalam a dokladnie bylo 9 z plusem wszystko ok , a w angli chyba od 12 tyg robia usg ? no chyba ze prywatnie . Zalezy tez od sprzetu ale mysle ze w 7 bedzie widac serce a nawet jesli nie to sie nie zamartwiaj , bo niektorym dopiero w 8 tc ukazalo sie :)

Gość parrova
Ja tez bylam pod koniec 9 tygodnia - zadzwonilam jakos w 6 tygodniu, zeby sie umowic na wizyte, i dostalam termin dopiero ponad 3 tygodnie pozniej. No i dobrze - juz bylo widac takiego malego stwora, a nie kulke miesa

w uk robia dopiero od 12 tygodnia niestety w tej polskiej klinice do ktorej chce isc, a bylam tam juz kilka razy przed ciaza, maja naprawde swietny sprzet ;) mysle, ze jesli mi sie uda w 7 tygodniu to jednak sie wybiore :)

dzieki dziewczyny :)

eee jak maja full wypas to ok :) no moj maly stworeczek :P mial 3 cm jak bylam taki maly czlowieczek ;) powodzenia .

Gość Mały czrny kot******
Ja pobiegłąm do gina już gdy dzidzia miała 4 tygodnie i 6 dni (wynika to z wydruku usg :) . Usg dopochwowe potwierdziło ciążę. Jak dzidźk miała 6 tygodni i 3 dni widziałam jej bijące serduszko :)

ja nie cche potwierdzac ciazy, chce isc kiedy bedzie ozna juz zobaczyc serduszko ;)