Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurdu_bydzia

Egzamin na prawko kurdupel zdaje w Grudniu!!

Polecane posty

Gość psychopatą jesteś bo obraziłeś
tą dziewczynę, która starała ci się pomóc i miło z tobą gadała :O dupku pierdolony, a nie dlatego, że jesteś niski :O z takim słownictwem do kobiety, "spadaj, bo rzygać się chce"??? chamie pierdolony!

hahahahaha, starała mi się pomóc hahahahahahaha To zobacz, jak zaczęła tą swoją "pomoc" mi nieść, oto jej pierwszy post w tym temacie: "obyś oblał i teraz i za każdym następnym razem, bo takie ścierwo jak ty nie powinno mieć prawka " Nadal uważacie, że chciała mi pomóc, bo ja widzę że mnie obraziła, zastosowała atak personalny!! Na tematycznym forum gdzie jest moderator i administrator za takie coś dawno dostałaby już BANA !!!

Gość psychopatą jesteś bo obraziłeś
do ciebie tylko takie słowa docierają, na inne nie zwracasz uwagi :O byłeś kiedyś u psychiatry?

Owszem, byłem. Stwiedził u mnie ADHD i problemy z koncentracją. Na szczęście leczę się na to i dzięki temu jazdy lepiej mi idą i koncentruję się za kółkiem. Ale niestety Bozia mnie nie rozpieściła dając taką żałosną urodę!! Ja wiem,że poza umiejętnościami motoryzacyjnymi, w ruchu uliczym liczy się też dobra prezentacja i... wygląd!! A jak takie niepodniecające byle co pojawi się na ulicy to wszyscy go zrobią w konia, wymuszą pierwszeństwo i utrudnią mu jazdę tylko dlatego że jest fatalny i psuje dobry wizerunek!! (zwłaszcza młode ładne dziewczyny tak zrobią, bo co druga niecierpi jak koleś jest niższy i niepodniecający!!) :(

Gość buuuuhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa
Jasne, ludzie jadący autem nie mają nic lepszego do roboty, jak zaglądać za szyby innych samochodów i patrzec, czy przypadkiem nie jedzie w nich kurduplowaty brzydal z małymi stopami :D BUUUUUUUUUHHAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAHA! Dzięki koleś, dawno się tak nie uśmiałem :D Jesteś najgorszą męską szmatą, gnijącym za życia odpadkiem, cuchnącym łajnem, czemu się jeszcze nie powiesiłeś?

Gość krzys_bydzia
Bo samobójstwo to smiertelny grzech, a ja bandytą bynajmniej nie jestem!!! Będzie chciała bozia mnie zabić, zrobi to przy nadarzącej się okazji. I tak dużo złego wyrządziła już tworząc mnie takim żałosnym i niskim, jednym z najgorszych 26-latków w całej bydgoszczy !!! :(