Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak rozmawiać trzeba z psem

do mam, które mają psy w domu

Polecane posty

Gość parrova
Hehe, mozna tez kupic taki obcisly sweterek - sweterek sie po spacerze zdejmie, wysuszy albo wypierze, a pies bedzie suchy :)

Gość jak rozmawiać trzeba z psem
Ja mojemu nie sprawiłam żadnego ubranka, jakoś nie mam do tego przekonania. Za różową sukieneczkę by mnie chyba pogryzł :D Zresztą to facet jest. Ja też zmywam podłogę codziennie, a czasem i dwa razy dziennie. Mam takie beznadziejne panele że zostają poodbijane łapki, ręce dzieci, ślady pantofli. Nie cierpię tego wiec zmywam i zmywam do upadłego. Uroki urlopu wychowawczego. Dostałam świra na punkcie czystości podłogi.

Gość gość
a ja mam pytanie do osob ktore maja psy w mieszkaniach, jakie rasy preferujecie?? my chcielbysmy goldena,ale sama nie wiem czy to dobry pomysl....

Gość gość
w malych mieszkankach, nie oszukjmy sie sprawdzaja sie male pieski typu jamniki czy yorki, dla mnie to troche uwiezienie takiego wielkiego psa w klatce....

Gość gość
Myślę, że najważniejsze dla zwierząt sa jednak miski, kuwety i tego typu akcesoria, a nie ubranka.

Gość gość
zgadzam się z przedmowca. My kupilismy miski, pojemniki na karmę i kuwety w http://rotho24.pl/10-mypet - swietnie sie sprawdzaja i pomagaja zachowac czystosc w domu. swietna sprawa.