Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

akinia

jak to jest z tymi zonatymi ?

Polecane posty

weszlam w ta znajomosc bo wiedzialam ze on z nia nie jest ze sie rozstali inaczej bym nie pakowala sie w to

wszystko zależy od sytuacji. Bo jeśli facet latami żyje w separacji i nie ma już nic wspólnego z żoną, to taki związek ma sens, ale jeśli facet ma wiele zobowiązań wobec żony, są tzw. przyjaciółmi i jest na każde jej skinienie to będziesz się tylko męczyć, bo będziesz tą drugą

tego jak jest naprawde to niewiem. on mowi ze z nia nie rozmawia ale jakis kontakt maja jednak. czesto sie widza bo on odwiedza dziecko. czasem ona do niego pisze smsy jak cos potrzebuje dla dziecka itd. niewiem co mam myslec

Gość niektóre mnie przerażają
autorko,czy nie stać cię na wolnego? gardziłabym sobą,gdybym zawracała sobie głowę żonatym faceta nie odbijesz żonie,dopóki on ukrywa ciebie przed nią,tkwi w kłamstwie i ty w tym bierzesz udział kobiety!!!!zacznijcie szanować się,bo żaden facet was nie uszanuje!!!

pewnie moglabym miec wolnego ale ja go pokochalam i jest mi ciezko

Gość następna mądra
cłoptasiu,jeśli męża nic nie łączy z żona,to takie małżeństwo się rozwodzi jeśli mieszkają razem,to maja wspólne sprawy ojej ile ty masz lat ,że wierzysz w bajeczki,które ci kurwiarz opowiada

Gość
nie wiem ja bym sie nie pakowala w taki uklad nawet jakby facet zostawil ja dla mnie to piekna perspektywa na przyszlosc, zdrada... bym sie bala czy mnie dla kogos nie zostawi

Gość huauauauua
a moj sie rozwiodl, ale mieszka z zonka, nie wiem co mam myslec mam juz dosc, jak jestem na wykladach on spedza z nia weekendy- w domu

Gość ///do akinii
jak można kochać czyjegoś męża? wlazłas z buciorami w ich życieżycie także żony i ona ci go szybko wybije chcesz sie przekonać? dla mnie jesteś amoralnym szczurem czyżbyś nie wyniosła zasad z domu rodzinnego? dla mnie jesteś dziwką

wiem ze powinnam to zakonczyc ale nie potrafie kocham go i niewiem co mam robic

kolezanko ja nie odbilam meza zonie. poznalam go jak sie rozstali inaczej nie wchodzilabym w to

Gość huauauauua
akinia , jestem pewna na 100% ze gdybys postawila ultimatum,ze jesli sie nie orzwiedzie konczysz znajomosc- on by zostal przy zonie, powiedz mi boisz sie tak mu powiedziec? odpowiedz prosze

tak boje sie mu tak powiedziec bo boje sie ze moglabym go stracic

Gość huauauauua
wiec wiesz ktora z was by wybral- zone

Gość akinia boi się
usłyszeć prawdy,woli żyć w naiwności akinio,sama widzisz,ze on nie należy do ciebie

Gość huauauauua
ja juz dalam sobie spokoj, zyje swoim zyciem mam to gdzies niech z nia mieszka , chce zakonczyc ten chory uklad,i to gadanie ze przyzwyczail sie do domu i dlatego nie sprzedaja domu , mieszkaja razem(tzn ona wpada na weekendy)

ale powiedzcie dlaczego tak jest? skoro on nie zyje z zona juz od dawna a mowi ze mnie kocha jednak nie moze zemna byc to o co mu chodzi ? ja juz tego nie rozumiem

Gość huauauauua
pisalas o fotce zony i dziecka w telefonie, nic ci to nie daje od myslenia? ja mojeju powiedzilam wprost ze glupia nie jestem i jego kitow nie slucham, powiedzilam mu ze ja chce normalnie zyc by dal sobie spokoj z tym ze jej nei kocha itd... juz przestalo mnie ot bawic

Gość huauauauua
akinia bo zona z nim byc nei chce,wiec on czeka jak pies , skoro by naprawde cie kochal bylny z toba, przeciez jej nie kocha , nie mieszkaja razem wiec kalo ma problem?wciska ci kity

ja mysle ze on w glebi duszy ja kocha nadal i gdyby ona tylko powiedziala mu ze chce do niego wrocic to on by polecial do niej. tego sie boje ze tak bedzie kiedys. a ja zostane sama i niewiem co zrobie.

Gość huauauauua
niegrzeczny chloptas mas z racje, a my glupie kochanki w to wierzymy ze oni niby tak nas kochaja tylko ze..........nei moga znami byc, dlaczego?to klamstwa klamstwa i raz jeszcze klamstwa!!

Gość huauauauua
akinia dokladnie tak

huauauauua niegrzeczny chloptas mas z racje, a my glupie kochanki w to wierzymy ze oni niby tak nas kochaja tylko ze..........nei moga znami byc, dlaczego?to klamstwa klamstwa i raz jeszcze klamstwa!! Niekoniecznie musi tak być, jak napisałem. Ale z tego, co pisze autorka tak właśnie wnioskuję...

ale ja widze ze mu zalezy na mnie ze nie zalezy mu na seksie tylko . widze to po nim po jego zachowaniu itd. napewno jestem wazna dla niego tylko nie rozumiem go

Gość akinia usprawiedliwia go
nie zależy mu na seksie? bo pewnie juz nie moze hihihihi jaka ty jestes naiwna az mi ciebie żal obudź się!

Gość głupota lubi fruwać
po ile wy macie lat?