Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedawno sie wprowadzilam

Sasiadka mnie nachodzi bo sluchalam za glosno muzyki!

Polecane posty

ale wy tepi jestescie, jak pisze ze sie czepia o wszystko odkad sciszylam muzyke to wy dalej swoje ze ja slucham glosno muzyki dzien w dzien. Moze zadajcie sobie trud przeczytania albo sie nie osmieszajcie

Gość tak se wlazlam i patrzę
moze ona (sąsiadka)jakies hormony zaczęla brać i łazi podbuzowana , tych to wszystko drażni:D

Aha czyli autorce nie wolno sluchac głosno muzyki bo sasiadce przeszkadza. Ale dziecku sąsiadku wolno biegać, tupac po mieszkaniu i rzucać zabawkami o podłoge przeszkadzając autorce? Czy dobrze zrozumiałem?

fgdfddfgfdfgf jakoś nie wierze, ze nie obeszło się bez mandatu...

sciszylam to znaczy ze na pewno juz jej nie slyszala, za to slyszy teraz inne rzeczy. Kurwa raz wlaczylam glosno, zwrocila uwage przyciszylam, drugi raz (a bylo to tydzien po) to samo i wtedy nie wlaczalam juz tej muzyki ale ona wynajdowala inne rzeczy. Umiecie czytac?

Gość sddds
JEEEEB TOOO DOSŁOWNIE,OLEJ JĄ

Gość parrova
Jak sasiadka sie rzuca, bo jej tv autorki przeszkadza albo rozmowa z kolezanka, to chyba troche przesadza, nie uwazacie? Albo maja w tym budynku tekturowe stropiki. Nie uwierze, ze tak sie darly z kolezanka, ze bylby powod do wzywania policji i wystawiania mandatu. Chyba wolno rozmawiac we wlasnym mieszkaniu, nie?

Gość fgdfddfgfdfgf
bieu - nie chcerz wierzyć to nie wierz 🖐️

Gość sddds
A i jeszcze jedno, nie owtioeraj jej na druugi raz drzwi, niech sobie wali stuki i jiech stoi pod dzrwiami, poprostu nie wpuszczaj ją na drugi raz

Gość do bezczelny
a nie widzisz subtelnej róznicy między jednym a drugim? Autorka to dorosła wredna krowa, a dzieciak sąsiadki jest tylko dzieciakiem i chyba go ona nie uwiąże. Jak się wprowadzała to mogła sobie zobaczyć jakiś ma sasiadów i wprowadzić się do dzielnicy 30latków i tam prześcigac się w tym kto głośniej włączy muzę.

Gość fgdfddfgfdfgf
Ja właśnie nie otwieram. Ale zawsze wyłazi, kiedy wychodzę z domu :D Babonowi musi się nieźle nudzić

w moim wlasnie rozmawiac nie wolno ani sie smiac, bo wtedy sasiadka wychwytuje kazdy dziwek i sie skarzy ze dziecka uspac nie moze. Juz mam tego dosc, ogladam np. sobie film normalnie nie glosno o godz. 19 a ona dzwoni do drzwi i mowi ze o mialam jednak racje to dzwiek od pani, niech juz pani to wylaczy bo dziecko mi nie usnie. Juz czasami mysle ze ona nic nie slyszy tylko przylazi i jak uslyszy to wtedy zwraca uwage

Gość to zakłócanie spokoju
i wcale że nie 22, ale zakłócać spokoju nie można wcale.

bezczelny - masz błędne informacje wyssane chyba z dupy ;)

a dlaczego jestem wredna? No juz nie rozumiem, naprawde

Gość oj Max Zander
ty o dyskotekach cioto nam tu nie pisz. Ta dyskoteka u ciebie to chyba Ty i przygłuchawa babcia.

Ale mimo wszystko słyszy... a chyba nie powinna? ...

Słucham muzy bardzo głosno i nigdy za to mandatu nie dostałem TYle, że ja robie takie sesje po 15 min że jak pałki przybywaja to już jest cichutko :D

Gość parrova
Powiedz jej 'prosze zadzwonic po straz miejska'. A jesli slyszysz jej bachora, to zejdz do niej i powiedz 'prosze cos zrobic, pani dziecko sie drze , a mnie boli glowa' i tak za kazdym razem. 'Prosze cos zrobic, pani dziecko jezdzi po domu rowerkiem, a ja nie moge pracowac/rzuca przedmiotami o podloge, a ja nie moge sie uczyc'.

bezczelny - i pewnie nie rusza cię fakt , że uprzykrzasz komuś życie? ...:o no cóż zawsze powtarzałam sobie, że karma to dz1wka... :) ...

Gość kalabala
A Ty nigdy nie słyszysz jej dzieciaka? Bo jeśli słyszysz płacz lub tupanie, to idź do niej i zażądaj ciszy twierdząc, ze nie możesz się spokojnie zdrzemnąć. Jeśli dziecka nie uciszy, to włącz sobie jakąś muzykę, żeby zagłuszyć te hałasy z góry. :)

Osobiście bym wolał mieć za sąsiadke dziewczyne słuchającą głosno muzy niż małżeństwo z małym wyjcem który urząca alarm 10 razy na dobe a jak podrośnie to wali wszystkim o glebe i ściany

bieu ja tez slysze, jak i inni. To chyba dosc czeste zjawisko w blokach. Oprocz jej dziecka slysze jak wali w podloge, jak tlucze kotlety (o tego mi tez nie wolno robic-uwage zwrocila), slysze jak kloci sie z mezem. Wiele sasiadow slyszy sie nawzajem, ale nikt nikogo nie nachodzi z powodu skrzypiacych drzwi, chodzacej pralki czy tez przestawiania talerzy w kuchni

Gość tak se wlazlam i patrzę
ten maly kiedyś urośnie i da ci popalić muzą z przyszłości :P:D:):D he,he. Już ci współczuję:D

bezczelny - i pewnie nie rusza cię fakt , że uprzykrzasz komuś życie? Jak zapewne wiesz nic sie nie dzieje bez przyczyny... Gdybym nie spotykał sie z sytuyacją, że wracam zjebany z roboty i jakiś wyjec psuje mi ta resztkę wieczoru jaka mi została to bym tak nie robił.

Gość i coooooooo
Uporczywe (permanentne) zakłócanie spokoju w dzień może też stanowić powód do wniesienia pozwu do Sądu Grodzkiego.

Uporczywe (permanentne) zakłócanie spokoju w dzień może też stanowić powód do wniesienia pozwu do Sądu Grodzkiego. Czyli mogę pozwac rodziców wyjca?