Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresyne poczatki mam

mam 25 lat i nie mam chlopaka ani znajomych ;[[ co mam robic???

Polecane posty

nie mam nikogo ;[ moi znajomi, ktorzy byli maja juz wlasne zycie bo pozakladali rodziny... chlopaka nie mam tez ;[ a jak mam kogos poznac? mam chodzic sama gdzies do pubu? ;/ jestem zrozpaczona ;[[[[

ale ja studiuje wlasnie i tam sa osoby, ale one maja juz swoje zycie ;[ wiekszosc ma swoje drugie polowki lub swoich znajomych,,, ;/ probowalam sie poznac z kims blizej, ale po prostu nie udalo sie, zapisalam sie na basen i tez nikogo nie poznalam.. nie jest tak latwo :(

Gość miauczykot
możemy cie wyrwać z samotności ale zależy skąd jesteś, bo przez net nie widzę szans

Gość dont be affraid
W sieci poznawaj i umawiaj się. Działaj póki jesteś młoda, bo czas szybko płynie, a cofnąć się nie da...

Hahaha, nie martw się, ja mam 26 lat i też nie mogę mieć dziewczyny. Ale ja mam chociaż wytłumaczenie: niski wzrost i żałosny wygląd, a ty? Też pzrez wygląd jesteś sama? :)

nie wiem przez co,. raczej nie jestem brzydka,, po prostu nie mam mozliwosci kogos poznac bo nie mam zanjomych i nie mam z kim wyjsc gdziekolwiek ;[[ mieszkam w katowicach.

Jakbyś posiedziała chwile na jakimś forum ot tak po prostu, bez koniecznej chęci na zapoznanie kogoś w realu ,tylko dla pogadania z osobami o podobnych poglądach to większe prawdopodobieństwo że kogos znajdziesz interesującego i normalnego (z doświadczenia to mówię). Bo takie wymuszane spotkania mogą nie być ciekawe

To masz problem... a może jesteś za wysoka i większość kolesi unika wysokich pań z dużymi stopami :P Widzisz, ja jestem sam i będę sam bo jestem skrajnie niski 169 cm, ale jak zrobię prawo jazdy to fizycznie będę już kimś :P

Gość miauczykot
no autorko...to bingo! jeśli chcesz, to w niedzielę możemy się spotkać, poznać i pogadać bez podtekstów czy gadania o łóżku. Jak Ci pasuje to napisz a podam maila i neutralne miejsce do spotkania

Gość gość_smutna
Hej, po 8 latach odgrzebuję temat, bo czytając to widzę siebie, odezwij się jeśli to jeszcze widzisz! Chciałam Cię zapytać jak potoczyło Ci się życie.. Pozdrawiam, Smutna

Gość Karola

Tez jestem ciekawa, bo widzę w tym siebie 

Gość Zapomniana

Witam mam tak samo jak Wy dziewczyny... czy cos u Was sie pozmienialo na lepsze ?