Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla mnie liczy sie to vczy

Mam problem - faceci których mpoznaje nie chcą seksu tylko związku :(

Polecane posty

tylko prosze bez głupich komentów w stylu ';ja cie bzykne' mam powodzenie u facetów aktualnie podoba mi sie 3 ale z żadnym nie mam szans isc d o łozka :( są porządni powinno mnie to cieszyc ale 2 miesiace zyje bez seksu L

Gość a ile masz wzrostu
i jaki rozmiar buta? :P Bo jeśli Ci chłopcy są Twojego wzrostu albo niżsi od Ciebie to się nie dziwię :P Sam jestem średniego wzrostu i nikomu nie życzę sexu z wyższą od siebie laską, bo to na serio masakra, a jak laska ma duże stopy to jeszcze gorzej hehehehe :P

Gość kalabala
Prawdopodobnie Twoje zachowanie wskazuje, że jesteś "dobrym materiałem na żonę". :D No i się ciesz, a nie martw, że Cię szanują. ;)

ale ja wcale nie jestem materialem na żone, oni wiedzą że lubię się ostrzej zabawić, stope mam dużą ale nie większą niż 24,5 cm. i żaden z nich nie jest niższy ode mnie....

Gość smutna-serenada
Oj, to sobie znajdz zonatego, który ma pruderyjna zone, a sam jest erotoman. Mnie juz taki jeden od tygodnia namawia na seks i wysyla fotki, smsy, maile z tym wszyskim co by mi zrobil jakby mnie dorwal i tak dalej.

Gość a ile masz wzrostu
To ile masz wzrostu dokładnie ?? A rozmiar buta to jaki w końcu to jest, 43 ?? :P Sorry, ale to kajak, taka dziewczyna w łóżku hehehehe, dobre :P

Gość miauczykot
no ja wiem dlaczego:) ostre laski mają branie u nieostrych kolesi ja próbuję się dopchać do konkretnej kobiety na seks ale mimo jej deklaracji zmienia zdanie po 2 spotkaniach. bez powodu i sensu. To już 3 przypadek. Te panny coś mają nierówno pod sufitem bo nawet otwarcie przyznawały, że coś z nimi nie tak i same nie wiedzą czego chcą

Gość ty co sie tak o wzrost wypytuj
masz jakies kompleksy karzełku :D?

maiuczykot podstawowa zasada: jak laska mówi że nie wie czego chce to znaczy że jej wogóle nie kręcisz, nie podobasz sie i wcale nie chce z Toba iśc do Łóżka, w przeciwnym razie gacie na dupie sie palą jak chłop sie podoba i kręci...