Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybia mama

akwarystyka

Polecane posty

Gość rybia mama

witam mam od niedawna akwarium z rybami szukam kogos kto się na tym zna i udzieli mi kilka porad prywatnie przez gg lub skeypa

Gość ta niedobra pupaa
czemu akurat przez gg, nie mam gg jak cos chcesz wiedziec pytaj. Aa najlepiej kup ksiazke, nie ma nic gorszego niz zakladanie akwa jak sie nic o tym nie wie...

Gość 432424
Po co kobieto zalozylas ten temat jak nawet odpisac nie raczysz??? Zal.

Gość rybia mama
sorry zgubiłam swój post a dziś jestem poraz pierwszy przeglądałam inne posty krzyczeć nie trzeba .Książki to ja mam ale w praktyce to sie nie sprawdza .Co chwila zagłądam do akwaarium bo dziś urodziły mi sie mieczyki i staram się je złapac .

Gość ta niedobra pupaa
Dodaj go sobie do ulubionych jakos... Mieczykow nie hodowalam, to sa ryby zyworodne, mnoza sie bez opamietania....

Gość rybia mama
Jeśli masz akwa to faktycznie trzeba sprzątać im co tydzień ...Przeczytałam setki stron o akwariach i jestem głupsza niż byłam . Na jednym forum piszą tak a na drugim inaczej.Mam sąsiadkę co rybą wogóle nie sprząta raz w roku robi im porządek

Gość ta niedobra pupaa
Ja tez ostatnio nie sprzatam regularnie, ale z czystego lenistwa. w ksiazkach nie pisza glupot, polecam tez magazyn akwarium. A czytajac fora mozna sie raz dowiedziec czegos wartosciowego, innym razem - samych glupot. Tez przerabialam osoby co z calym przekonaniem pisaly, ze jak sie ma dobry filtr to nie musiwsz wcale podmieniac wody :) I nie dalo sie wytlumaczyc. Sa tez tacy, co wymieniaja cala wode, wyciagajac ryby, czego robic tez nie wolno. :(

Gość ta niedobra pupaa
A jakie masz duze to akwa i jaka obsade?