Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marchewkowa mama

Chcę się tylko wyżalić

Polecane posty

Gość marchewkowa mama

Zazdroszczę tym mamom, które od samego początku mają pomoc ze strony ojca przy opiece nad dzieckiem.Mój mąż niewiele mi pomaga;(.Nie wymagam od niego cudów, ale od czasu do czasu mógłby chcieć sam od siebie pomóc.Niestety mało się zajmuje córką.

A ile ma Twóje dziecko? Mężczyźni tak mają... wiem, że są wyjatki, ale móje dziecko ma rok, a np maż mimo że je bardzo kocha, ano jeden raz nie zmienił pieluszki, nie wykąpał...

Pamiętajcie, że to wy na to pozwoliłyście. Od początku trzeba było angażować, a nie narzekać teraz.

Gość marchewkowa mama
Dziecko ma 3 miesiące.Ja robię prawie wszystko począwszy od zmieniania pieluch, ubierania, karmienia,kołysania,tulenia do snu,jedynie czasem pomoże przy kompieli.Jednak najbardziej to zależało by mi na tym, żeby trochę ją ponosił, pobawił.Robi to ale tylko przez chwilę, a jak zaczyna córka już marudzić lub płakać, to nie daje sobie już rady tylko woła mnie.Mówi, że nie umie się zajmować tak małym dzieckiem, że będzie mi pomagał więcej jak mała będzie większa tzn za parę miesięcy.Ja szczerze w to wątpię.Nie zmuszam go, proszę o pomoc, ale czasami już nie wytrzymuję.

Gość dlekkkk
nie rozumiem was, narzekacie na tych chłopów a rodzicie dziecko za dzieckiem.

Ja nie narzekam, tylko stwierdziłam fakt ;-) Mnie osobiscie ta sytuacja odpowiada wystarczy mi jak maz czasem kilkanaście minut się z nią pobawi, ostatnio dwa razy zabrał ją na spacer i trzy razy jak już spała mogłam wyskoczyć do koleżanki. Nie przeszkadza mi to, on pracuje a ja zajmuję się domem i dzieckiem i jest ok ;-)