Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 30-latka

Pomocy! Mój syn nie chce się zenić

Polecane posty

Gość Mama 30-latka

Mówi, że nie spotkał odpowiedniej kobiety, a ma już 30lat. Z zawodu jest lekarzem. Ma taką fajną koleżankę z pracy-Jolę w podobnym wieku. Widać, że jest nim zainteresowana, ale Michał(mój syn) mówi, że nie jest w jego typie. Czy on jest gejem? Moja córka w wieku 18lat zamieszkała z chłopakiem, ma 24lata, wyszła za mąż i urodziła córkę w wieku 20, a syn w ogóle nie myśli o założeniu rodziny. Ciągle mieszka ze mną i mężem, bo uważa, że na małżeństwo ma jeszcze czas. Czy on jest gejem?

Gość Sierżant Maczuga
niee pewnie krawcową

Gość Mama 30-latka
Moja córka skończyła kulturoznawstwo i razem ze swoim mężem prowadzą firmę. Jestem z niej dumna, dała mi wnuczke która ja się zajmuje, tego samego wymagam od syna. Chcę jak najwięcej wnucząt którymi bym się opiekowała i zajmowała.

Gość Mama 30-latka
Pracuje na kasie w Kauflandzie- pakuje sery

Gość Mama 30-latka
to z firmą to podszyw

Gość hererererere
no to gratulujemy egoizmu

Gość dama prawie wyruchana
zajmij się swoją dupą :o

Gość Czerwone Korale...
No właśnie, zawsze myślałam, że teściowe powinny dziękować za uwolnienie się od synów.No bo w końcu faceci to dzieci, trzeba ciągle się nimi zajmować, prać, gotować.W końcu ich mamuśki też tego mają dość i szukają następczyni.

Gość Mama 30-latka
Te powyższe komentarze nie były napisane przeze mnie. Córka jest kosmetyczką, ale dlaczego ona Was interesuje, jeżeli ja się o nią nie martwię, bo świetnie sobie w życiu poradziła?

Gość Mama 30-latka
może ktoś poważnie mi odpowie czemu mój syn nie trzyma kupy , ma uszkodzone zwieracze?

Gość Mama 30-latka
właśnie , że mam to moje dziecko w dodatku nieślubne sama je wychowałam i mam prawo do niego. chcę by się ozenił ale bogato z jakąś piękną i bogatą i inteligentną dziewczyną majacą doskonała pracę by on się nie musiał przemęczać ale najważniejsze by mi ona przypadła do gustu. byle lafiryndzie swego sna nie oddam