Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skamieniala aaaaaa

smieszy mnie ta cala milosc

Polecane posty

Gość skamieniala aaaaaa

te sluby, badziwne suknie, szpki odstawiane na pokaz te wyznania,a najbardziej kobiety co mowia" ale ja go kocham":o leze i pokladam sie ze smiechu.... zawsze mam niezly ubaw na slubach jak mozna wierzyc w takie bajki??

Gość miłość to iluzja dla głupków
:D

Gość skamieniala aaaaaa
tez tak mysle

Gość rrtttreetret
hehe.. dokładnie. wielkie weselicha, kupa kasy, dużo szumu a po 2-4 latach pierwszy kryzys i rozpad związku, albo zdrady, albo wątpliwości hahaha jakby zawarcie ślubu dawało gwarancję szczęścia.

Gość rrtttreetret
hehe.. dokładnie. wielkie weselicha, kupa kasy, dużo szumu a po 2-4 latach pierwszy kryzys i rozpad związku, albo zdrady, albo wątpliwości hahaha jakby zawarcie ślubu dawało gwarancję szczęścia.

Gość ARWENA21345678
mnie też, bo prawdziwa miłość jest rzadko spotykana. Mnie ię trafiła, ale właśnie nir robię z tego szopki, jak moje koleżanki.

Gość skamieniala aaaaaa
rubense a co filmy maja do tego?

Gość rrtttreetret
raczej za dużo filmów, w tym głównie romantycznych komedii. nierealne wyobrażenia o związku/małżeństwie a potem płacz i rozczarowania.

Gość skamieniala aaaaaa
nie wierze w cos takiego jak milosc , chyba ze matki do dziecka

Gość poeci i pisarze wymyslili sobi
milosc zeby bylo o czym pisac

Tylko że te całe szopki, szluby etc. to nie miłośc tylko na pokaz żeby się pochwalic przed znajomymi jaka to ja nie jestem fajna. Jesli ludzie naprawdę sie kochają to nie potrzebują ślubu, albo biorą mały skromny, chociażby oni dwoje świadkowie i tyle.

Gość rrtttreetret
bo w filmach wszystko jest pięknie i cacy i zazwyczaj kończy się na "i żyli długo i szczęśliwie..." ale co jest potem to nie pokazują. potem jest już codzieność, problemy, obowiązki. takie jest życie niestety.

Gość hydtgd
Miłość jest z maksymalnie do paru lat, potem jest przyzwtczajenie, znudzenie , rozwody , rozstania, zdrady.

Gość skamieniala aaaaaa
ale ja wam powiem ze nie wierze ze moge sie zakochac. nawet tego nie chce, wydaje mi sie to takie plytkie i zalosne

Gość skamieniala aaaaaa
w dodatku nie uprawiam seksu od urodzenia, a mam juz blosko 3otki i nawet mi to nie przeszkadza, nie chce zmian czy cos ze mna nie tak? czasami sie nad tym zastanawiam

Gość hydtgd
Treaz to żartujesz ze masz 30 ;)

Gość miluniajestem
Ale Wy ograniczeni jesteście, Jasne, że istnieje miłość. Tylko zdarza się raz na 100000 przypadków. ale istnieje! To nie jest wymysł poetów. Moi rodzice nigdy się nie kłócą, kochają się, a mają prawie po 50 lat. I czasami przyłapuje ich jak siedzą i gapią się sobie w oczy, romantycznie. Rozumieją się bez słów!

Gość skamieniala aaaaaa
nie zartuje:D

Gość skamieniala aaaaaa
pomylka mam 45

Gość hydtgd
Jesteś starą dziewicą?

Gość dzifny
co to ma wspolnego z miloscia niby?

Gość bo wy tak macie, nie możecie
stwierdzić nieistnienia czegoś, bo wam się nie ułożyło. Zdrady itp. rzeczy nie zależą od miłości czy jej braku, ale od głupoty, wyrachowania, braku hamulców moralnych. Równie dobrze można powiedzieć, że nie istnieje dobroć, bo codziennie widzimy ludzi wrednych, podłych i bezdusznych. Taka jest natura ludzka, takie jest życie i taka jest też miłość, jak każda inna sprawa w życiu wymaga starań, pracy, czasem walki. Kto tego nie rozumie, nie wie czym jest miłość. Bo miłość to nie uczucie, te motyli co są jak ktoś wyżej napisał maksymalnie do kilku lat. Miłość to zobowiązanie, inaczej ktoś nie mógłby przysięgać ślubuję Ci, że do końca życia będę mieć motyle w brzuchu na twój widok. Ślubuje się dbanie o dobro drugiej osoby, pomoc, wierność, towarzystwo, szczerość, przyjaźń, te wszystkie rzeczy, które w skład miłości wchodzą. Bo miłość wbrew pozorom nie gości w sercu (a dokładnie w brzuchu), a w głowie. I tylko taka miłość ma szanse przetrwać. A to, że widzicie ludzi, którym skończył się okres zauroczenia i pozostał brak szacunku i nienawiść, to dowodzi jednie faktu, że zauroczenie niewiele jest warte i, że dla zauroczenia nie warto się poświęcać. A co do szopek, to nie tylko ślubne są zabawne, na co dzień ludzie lubią się popisywać, taka natura. Wielkie samochody, ogromne domy, złote kible... Czy to jest człowiekowi potrzebne do życia? Nie, tak samo jak wielkie wesele nie jest potrzebne przy miłości. Ale są osoby przywiązane bardziej do formy niż do treści, a jak nie mają na co wydawać pieniędzy to w ogóle nie ma nad czym debatować.

Gość skamieniala aaaaaa
jestem dziewica

Gość skamieniala aaaaaa
podszyw , zalosne :O spadam, bo zaraz sie zaczna glupie teksty podszywu 🖐️

Gość hydtgd
30 letnia dziewica to porażka. :D

Dokładnie tak miłośc to nie te wszystkie kwiatki, sratki, komplementy i inne pierdoły tylko chociazby siedzenie przy łózku szpitalnym kiedy druga ososba jest ciężko chora. Bycie przy kimś mimo wszystko. To wyrozumiałośc, zaufanie, oddanie. Niestety jak juz ktos powiedział to zdarza się dośc rzadko we wspólczesnym świecie.