Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izissskaa19894

SPÓŹNIAJĄCY SIĘ OKRES!!!

Polecane posty

Gość izissskaa19894

Czesc dziewczyny pewnie takich tematów jest dużo, ale ja jednak wolę założyć swój i się zapytać co nie co. Spóżnia mi się okres 1 miesiąc i dwa tygodnie, nie robiłam żadnych testów, z moim chłopakiem zabezpieczamy się prezerwatywą, zawsze przed założeniem prezerwatywy jakieś 3-5 minut kochamy się bez niej, i tak juz o prawie 5 lat bo tyle jesteśmy ze sobą, już kiedyś okres spóżnił sie 1 miesiąc i jeden tydzien, zaczełam nowe zycie gdyż zaczelam studia, zaczęłam na dojeżdzać codziennie, bylam na diecie, całkowita zmiana trybu życia , mam nieregularny okres już w tym roku nie miałam go 3 razy ponad miesiąc, i teraz taki sam okres dojeżdzam na studia codziennie , oracuje do tego , byłam na diecie dukana którą rzuciłam tak w połowie października, schudłam na niej 15 kg, nie zrobiłam wszytskich faz, bo wywnioskowalam ze za dlugo juz to trwa i szkoda mi organizmu, zwlaszcza ze nie za dobre opinie ma ta dieta.trochę się stresuje , że mogę być w ciąży ale wydaje mi się to nieprawdopodobne, od około 1,5 ygodnia bolą mne iersi , śluz mam na przemian czasem go wogole nie ma jest sucho , albo jest biały zbity, Dziewczyny co wy o tym myślicie, tylko prosze o jakieś normalne odpowiedzi, a nie o matkowanie jakiej badz umoralnianie mnie, a i teraz jestem chora mam angine ropna, ale nie biore zadnych antybiotykow . Czekam na odp:)

Gość Myślę, że najlepiej
zacząć od testu - ja radzi poprzedniczka . Gdy wyjdzie negatywny, radziłabym zrobić badanie krwi - bo może to być anemia. Albo kłopoty z hormonami. Ale zacznijmy od najprostszego i najtańszego rozwiązania - testu :-)

Gość izissskaa19894
Ale czy któraś z was tak współżyje ?

Gość izissskaa19894
biore tera tabletki typu witamina c syropy itd czy nie peiej poczekac az wyzdriweje chociaz troche, czy choroba i przyjmowanie lekow moga miec wplyw na wynik testu?

Gość ja tak uprawiam sex
w sumie caly czas kochamy sie bez prezerwatywy tylko na sam koniec moj chlopak ja zaklada. Tab;etek nie bede brala bo nie chce a z prezerwatywa nie chcemy bo wtedy sex nie trwa tak dlugo, mojemu facetowi mimo staran po prosu ona strasznie rpzeszkadza. Coz...my akurat jestesmy w takim wieku itp ze mozemy sobie pozwolic na dziecko...a skoro wy tylko ajkies 5 min wspolzyjecie bez prezerwatywy to sadze ze lepiej uzywajac ja od poczatku niz by te 3 min mialy wplynac na wpadke

Gość ja tak uprawiam sex
a co ginekolog na te Twoje problemy z okresem? moja koelzanka musiala zaczac brac tabletki anty wlasnie dlatego, ze inaczej wogole by nie miala okresu. a test zrob koniecznie i koniecznie idz do ginekologa

Gość izissskaa19894
ja mam 21 lat moj narzeczony 25 tez nie jestemy mlodzi w sensie ze jakies szceniaki,psychiczni moze jestemy gotowi na to ale teoretycznie dziecko to duzy obowiazek, ja jestem na 3 roku studiow i nie takche aby to byl, boli mnie tez podbrzusze, od 2 dni pobolewa. No ale czy nie lepiej poczekac z testem do momentu az wyzdrowieje? a cytologie mam jak zdrowa ryba , badam sie regularnie.

Gość Myślę, że najlepiej
zrób test - teraz :-) znaczy jutro rano