Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody naiwniak

Czy na podstawie ubioru można coś powiedzieć o kobiecie?

Polecane posty

Gość Młody naiwniak

Czy raczej nie za bardzo? :)

Gość zawirowania sercowe
można

Gość Młody naiwniak
A co bys powiedziała o kobiecie która często chodzi i w bardzo dużych okularach przeciwsłonecznych? Ale takich naprawdę dużych

Gość Eleeene
ma duzo do ukrycia :-P

Gość zawirowania sercowe
takie sa teraz modne, także trudno powiedzieć czy się ukrywa czy takie lubi. napisz jak się ubiera, jaki styl

Gość jeszcze pamiętam
Że ślepo (nomen omen) kopiuje tzw. celebrytki? :P

Gość Młody naiwniak
Ubiór elegancki raczej. Tzn dla mnie jest elegancki, tzn żakiet (raczej z górnej półki) + spodnie. Te okulary mnie zastanawiają. Czy kobiety często chodzą w okularach przeciwsłonecznych gdy nie świeci słońce? Bo nigdy nie zwracałem na to uwagi.

hehe jeśli chodzi o okulary przeciwsłoneczne to ja bym brała pod uwage takie opcje: - jest naćpana? - ma kaca? - ktoś jej podbił oko?

Gość Młody naiwniak
Chodziło mi że jej żakiet wygląda na taki z górnej półki :P a nie że ogólnie...ale właściwie to chyba masz racje, zresztą ja sie nie znam na ubiorach kobiecych :P

Gość damaczarnychserc
OKULARY TO TAKA MODA WIDOCZNIE BYLA ZA GRANICA I SE KUPILA WYWALILA KUPE KASY I SZPANUJE. PSYCHOLOGICZNIE...OSOBY KTORYM MOZESZ SPOJRZEC W OCZY BO NIE NOSZA JAK Z TOBA GADAJA NIE MAJA NIC DO UKRYCIA... ALE UWAZAM, ZE ONA DLA MODY JE NOSI...TERAZ SIE NOSI NAWET W ZIMIE.....

okulary przeciwsłoneczne zimą jak jest śnieg to dla mnie normalna rzecz.jak ktoś ma wrażliwe oczy na światło, na bardzo jasne światło to powinien nawet takie nosić. Nawet robią też normalne lecznicze okulary z fotochromem że nawet jak nie ma słońca to one się ściemniają, w ten sposób chroniąc oczy przed promieniowaniem

Gość sRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
ja patrzę czy dupka jest obsrana, bo jak jest to znaczy że lubi scat, a wtedy to już mega sranie :]