Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zywieczdroj

pytanie????

Polecane posty

Gość zywieczdroj

czesc mam pytanko kiedy zaczelyscie odczowac ze wasze biodra i miednica sie rozszerza i to ze chodzicie jak kaczka:) ze nogi sie jakby rozsunely ? jestem w 34 tyg ciazy i od 3 dni chodze jak kaczka bola mnie biodra krzyz i tak jak by cala pupa czy to wlasnie swiadczy o rozszezaniu sie bioder i miednicy????????????

Gość zywieczdroj
nikt tak nie ma??? nie mial????

ja się nad tym nie zastanawiałam, ale ostatnio wszyscy znajomi mi mówią, że nie chodzę jak w ciąży ;) nie ma to dla mnie znaczenia, ale to chyba prawda, bo spodnie nadal noszę sprzed ciąży i w biodrach leżą bez zmian. Teraz się zaczęłam zastanawiać, jak to powinno być? Skoro mi się biodra nie "rozszerzają" to mogę mieć problem przy porodzie?

Gość zywieczdroj
ja slyszalam ze jak miednica waska to robia cesarke , ktos jeszcze sie wypowie????

Mąż mówi,że chodzę normalnie ale ja czuję po sobie że sie kulam ;) jestem w 38 tc i mniej wiecej właśnie jakoś od 3 tygodni tak mam ;)

no tak, ale ktoś to musi zmierzyć wcześniej, znaczy się położna albo lekarz, bo mnie nikt nie mierzył i urodziłam sn bez komplikacji, a ja w ogóle jestem drobną osobą , ale i dzidziuś też nie duży- główka 33cm , wzrost 53 cm , 2950g :)